Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Εκτύπωση E-mail
10.09.09

Ζήτημα ωρών θεωρούνται πλέον οι τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Όσο πλησιάζει η οριστική ανακοίνωση των υποψηφίων, τόσο ανεβαίνει ο «πυρετός» των διαπραγματεύσεων στη Νέα Δημοκρατία

ενώ σε επικοινωνία μεταξύ Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη, θα διευκρινιστεί εάν ο πρώην πρωθυπουργός θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ή αν θα κατέβει ως υποψήφιος στην Α’ Πειραιά.

Σε κλοιό «βαρόνων» βρίσκεται ο κ. Καραμανλής, καθώς δέχεται σημαντικές πιέσεις για τις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Πρωταγωνιστές είναι οι Μιλτιάδης Έβερτ και Δημήτρης Σιούφας, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Αχιλλέα Καραμανλή να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις Σέρρες. Ο κ. Καραμανλής δεν δεσμεύθηκε σε ποια θέση θα τοποθετήσει τον κ. Σιούφα, καθώς τουλάχιστον τη δεύτερη θέση διεκδικεί και ο Γ.Σουφλιάς ως αρχαιότερος βουλευτής. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ αναμένεται να περιλαμβάνονται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος και ο γενικός διευθυντής της Ρηγίλλης Μ.Δασκαλάκης.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται η επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου με τον Κ.Σημίτη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο για την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού, δηλαδή αν θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή αν θα «κατέβει» εκ νέου στην Α' εκλογική περιφέρεια Πειραιά.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσε πως θα παραμείνει εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, όπως και στις εκλογές του 2007.Ο κ. Παπαντωνίου, όπως και ο Ακης Τσοχατζόπουλος, άφησε εμμέσως αιχμές για τη στάση της Ιπποκράτους στο θέμα της αξιοποίησής του.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4089&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote