Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλαβάνος
Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλαβάνος Εκτύπωση E-mail
08.09.09

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Συνασπισμό, καθώς ο Αλέκος Αλαβάνος επέλεξε τη Δευτέρα, ημέρα έναρξης και τυπικά της προεκλογικής περιόδου, για να ανακοινώσει ότι δεν θα «κατέβει» ως υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μένει χωρίς επικεφαλής καθώς όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα υπάρξει αρχηγός στο ψηφοδέλτιο για τις εθνικές εκλογές. Η «πατρότητα» της συγκεκριμένης πρότασης ανήκει τον Αλέξη Τσίπρα και υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ το απόγευμα της Κυριακής.

Εν ολίγοις, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για συλλογική ηγεσία και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές θα διεκδικήσουν την εισόδό τους στη Βουλή με σταυρό προτίμησης.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι ανάγκη ο ΣΥΝ να παραμείνει ενωμένος και σημείωσε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η εκλογική μάχη. Αποδεκτή έκανε την πρόταση και ο Αλέκος Αλαβάνος.

Με τη πρόταση διαφώνησε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τη χαρακτήρισε καταστροφική και ζήτησε επικεφαλής του ψηφοδελτίου να είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Επιφυλάξεις διατύπωσε και η ΚΟΕ, η οποία θα λάβει τις οριστικές της αποφάσεις τη Δευτέρα.

protothema

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4071&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote