Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Β. Πολύδωρας: «Δεν είμαστε λαθρεπιβάτες της εξουσίας»
Β. Πολύδωρας: «Δεν είμαστε λαθρεπιβάτες της εξουσίας» Εκτύπωση E-mail
10.07.07
 «Δεν υποκύπτουμε στη βία και στο φασισμό οποιασδήποτε μειοψηφίας που προκαλεί την έννομη τάξη και τη δημοκρατία», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρας, μιλώντας στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Δημόσιας Τάξης ανέφερε ότι «είμαστε στη σύγκληση του κοινωνικού κέντρου, συναντώμεθα ως πατριώτες, ως ευρωπαίοι, ως ριζοσπάστες, ως ελεύθεροι Έλληνες». 

«Δεν είμαστε λαθρεπιβάτες της εξουσίας, είμαστε της λαϊκής εντολής του 45% που θα επαναληφθεί στις επόμενες εκλογές», συνέχισε ο κ. Πολύδωρας και είπε ακόμα: «κανονικά δεν θα έπρεπε να σας μιλάω γιατί είμαι σάκος του μποξ, και κανένας σάκος του μποξ δεν μιλάει.

 Εγώ μιλάω και δεν παθαίνω τίποτα γιατί έχω την εντολή από εσάς να μην δειλιάσω». «Μαθαίνω, είπε ακόμη, ότι θα βγάλουν βίντεο με τις προηγούμενες δηλώσεις μου περί πραιτόρων και αγγαρείας.

 Άλλο ιερή αγγαρεία και άλλο η δειλία. Δεν είμαι δειλός», είπε ακόμη ο κ. Πολύδωρας και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους 55.000 αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες.

 Τέλος, αναφερόμενος σε εκείνους που του κάνουν κριτική, είτε από την αντιπολίτευση είτε από τα μέσα ενημέρωσης, είπε ότι του θυμίζουν τους οδηγούς του πίσω καθίσματος.

Ανέφερε ακόμη ότι τον συνδέει η νομιμοφροσύνη και η αφοσίωση στον Κώστα Καραμανλή και ότι κινείται με τον όρκο του Αθηναίου Εφήβου, τον οποίο και απήγγειλε προς τους συνέδρους.

 

 www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=407&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 10.07.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote