Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ Εκτύπωση E-mail
07.07.07

Του Σάκη Σερέτη

 Θα χρειασθεί να περάσουν  αρκετά χρόνια ωστε να ξεχασθεί το επικοινωνιακό μονόπρακτο του διχασμού,που επιχείρησαν να διοργανώσουν οι υπερφίαλοι της 29ης οδού στην προσπάθεια τους, να αποροφηθεί με την μέθοδο του αποπροσανατολισμού,  το  κόστος των παράνομων και μονοκρατορικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου.

Οι καλοπληρωμένοι “σύμβουλοι” του κ.Δ.Δημητρίου,χτύπησαν διάνα με την προσέγγιση προς την πλευρά του Επίτιμου και αρχισαν ξανά να χτίζουν,(με το αζημίωτο βέβαια)το φρέσκο επικοινωνιακό προφίλ του νέου προστάτη τους, που θα αποτελεί και τον τροφοδότη λογαριασμό των υπερωριών τους.

Μόνο που στην απελπισμένη πρεμούρα τους ξεχνούν, οτι το καινούργιο κτίσμα δεν στέκεται με παλιά και ξαναχρησιμοποιημένα υλικά και οι πιθανότητες κατάρευσης ειναι πολύ υψηλές.

Καταθέτοντας επιστολή αγωνίας,πρός το “αρμόδιο οργανο”των καραγκιόζηδων (ετσι τους ειχε αποκαλέσει δημόσια) ο Επίτιμος,αναγνωρίζει και ταυτόχρονα νομιμοποιεί τους δεσμοφύλακες της Ομοσπονδίας και με πρόσχημα την ενότητα και την συμφιλίωση, τους προτρέπει να συνεχίσουν την παράνομη δραστηριότητα τους,εχοντας στο πλευρό τους τον ιδιο,σαν χορηγό της μισής παρανομίας....

Ξανά λοιπόν στο προσκήνιο ο Επίτιμος και αυτή την φορά,προσφέρει σανίδα σωτηρίας της τάξεως των 15.000 δολλαρίων, στα παρεκτραπέντα χουντικά σταγονίδια της Ομοσπονδίας, με ανταλάγματα την προεδρία του “συνεδρίου”και τον διορισμό του σε μεταβατικό πρόεδρο.

Ομως με το περιεχόμενο της επιστολής του ο Επίτιμος, ομολογεί την παρανομία της οικονομικής σπατάλης των χρημάτων του οργανισμού και σαν καλός Σαμαρείτης προτίθεται, (γιατί αραγε;) να καλύψει μέρος των χρημάτων,χωρίς να δείχνει πως τον απασχολεί η παρανομία που διεπράχθη και προσπαθεί να συγκαλύψει την σκανδαλώδη και εξίσου παράνομη αυτή πράξη κατά το μισό.

Τρέμει (κατά τα γραφόμενα του) στην ιδέα της αναβολής του “συνεδρίου” ο Επίτιμος,η οποία εάν συμβεί, θα εκθέσει τον Θεσμό της Ομοσπονδίας.

Σωστός ο Επίτιμος δεν λέω,αλλά μήπως πρέπει να σκεφθεί οτι ο Θεσμός,διανύει την μεγαλύτερη κρίση  στην ιστορία του λόγω των παράνομων εκλογών,που και ο ιδιος ειχε καυτηριάσει;

Μήπως με αυτή την  “πυροσβεστική” του παρέμβαση,ανοίξει τα βιβλία του παρελθόντος και ξαναφρεσκάρει τις μνήμες μιας αλλης παρεκτροπής;

 Η συγκάλυψη των παρανομιών αποτελεί κολάσιμο αδίκημα και ο ξαφνικός ερωτας του Επίτιμου για την ομάδα των αυτοδιόριστων,μόνο περίεργους συνειρμούς μπορεί να προκαλέσει,καθώς και το ενδιαφέρον των δικαστικών αρχών.

Ολα αυτά βέβαια, χωρίς να εχει τις ευλογίες του “προέδρου”κ.Ν.Διαμαντίδη,ο οποίος επανακάμπτει αρον-αρον για να ελέγξει την κατάσταση,που ολα δείχνουν οτι εξελίσεται σε  ενα βελούδινο πραξικόπημα εις βάρος του.

Πάντως μετά το φιάσκο του “συνεδρίου”και την αδιάλλακτη στάση που τηρούν οι αυτοδιόριστοι, ,η αποστασιοποιημένη πλειοψηφία των Ομογενειακών συλλόγων, εχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων,που θα εχει σαν βάση του ολους αυτούς  τους συλλόγους που δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα των μονοκρατορικών εκλογών και πολύ περισσότερο δεν ενστερνίζονται τις μεθόδους, αλλά ουτε και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους σημερινούς “διοικούντες” την Ομοσπονδία.

Η επιτροπή Πρωτοβουλίας και Ενότητας, δέχεται σοβαρές πιέσεις μέσω επωνύμων προτάσεων, που ζητούν την εξυγίανση του χώρου καθώς και την δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών πρός αυτή την κατεύθυνση.  
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=406&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 17.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote