Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Λιάπης
Δεν θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Λιάπης Εκτύπωση E-mail
04.09.09

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης όπως, για λόγους - όπως είπε - πολιτικής δεοντολογίας και συνέπειας.

Ο βουλευτής που ανήκει στο στενό συγγενικό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, έχει εκφράσει την κάθετη αντίθεση του στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο κ. Λιάπης είχε δηλώσει ότι θα η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν επιζήμια για τον τόπο και καταστροφική για τη ΝΔ. «Θα είναι καθαρή αυτοκτονία. Και αυτό γιατί οι πιθανότητες νίκης τώρα είναι λίαν περιορισμένες. Μηδαμινές» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 
Δήλωση Λιάπη
 
«Δεν μπορώ να συμμετάσχω σ' αυτό τον παραλογισμό. Με τι επιχειρήματα θα ζητήσουμε και πάλι την ψήφο του λαού, όταν χθες εμφανιστήκαμε να ομολογούμε ότι αποτύχαμε τα χρόνια που κυβερνάμε; Με τι ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε από τους δικούς μας ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη, όταν δεν τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της 4ετίας;», δήλωσε ο κ. Λιάπης και αποκάλυψε ότι προ μηνός, με επιστολή του στον κ. Καραμανλή, είχε επισημάνει τους κινδύνους των πρόωρων εκλογών για τον τόπο, το κόμμα και για τον ίδιο προσωπικά και εκείνος τότε είχε συμφωνήσει.
 
«Τώρα όμως κάποιοι με πολλαπλές διασυνδέσεις και προφανείς ιδιοτελείς λόγους, τον μετέπεισαν...», συνέχισε ενώ επίσης δήλωσε ότι παραμένει μάχιμος πολιτικός στην παράταξη και πιστός στις αυθεντικές παρακαταθήκες του ιδρυτή της.
 
«Είμαι δίπλα στους αγνούς αγωνιστές της ΝΔ και συμμετέχω στην σημερινή μεγάλη τους θλίψη και απογοήτευση. Και είμαι βαθύτατα συγκινημένος για την πάνδημη στήριξή τους τις τελευταίες μέρες στις απόψεις μου. Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο στα δύσκολα χρόνια, που έρχονται...», κατέληξε ο κ. Λιάπης.
 
Λευτέρης Ζαγορίτης
 
"Ο Μιχάλης Λιάπης είναι σημαντικό στέλεχος της παράταξης, έχει προσφέρει και τον τιμούμε" δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, προσθέτοντας ότι όλα τα στελέχη δίνουν μάχη είτε συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια είτε όχι, για να επικρατήσει ο σωστός δρόμος, όπως είπε.  

ΝΟΟΖ.GR

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4057&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote