Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΕΠΙΤΙΜΟΣ Εκτύπωση E-mail
06.07.07

Του Σάκη Σερέτη

Τώρα που ξεφούσκωσε το επικοινωνιακό μπαλόνι του “συνεδρίου”,ηρθε η ωρα της περισυλλογής και του καταμερισμού των ευθυνών, σε αυτούς που πειραματίσθηκαν δοκιμάζοντας τις αντοχές του σκαριού της Ομοσπονδίας.

Εφτασε η ωρα της κρίσης και ο καθένας ,θα πρέπει να ετοιμασθεί να αποδώσει λογαριασμό για τα πεπραγμένα του,οπως ορίζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας,προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα των συλλόγων-μελών του οργανισμού.

Οι αναλυτικοί οικονομικοί απολογισμοί, που θα πρέπει να συνοδεύονται και απο τις αντίστοιχες αποφάσεις εγκρισης των αρμοδίων οργάνων, θα πρέπει να κατατεθούν για ελεγχο απο την εξελεγκτική επιτροπή,η οποία θα πρέπει να συντάξει και το σχετικό πόρισμα, που θα ανακοινωθεί πρός εγκριση της Γενικής συνέλευσης.

Το παιχνίδι εξουσίας που επαιξαν οι ανεγκέφαλοι αυτόκλητοι σωτήρες και το επικοινωνιακό επιτελείο τους πίσω απο την πλάτη της Ομογένειας,θα πρέπει να αποκαλυφθεί και να αποδωθούν ευθύνες σε ολους αυτούς που με την συμπεριφορά τους,εσυραν την Ομοσπονδία στον πάτο της  απαξίωσης.

Μετά την αποτυχία του “συνεδρίου”και την κατασπατάληση των χρημάτων του ταμείου της παρέλασης, εμφανίζονται στον ορίζοντα της Ομοσπονδίας και κάποιες σκιές του παρελθόντος,που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την κρισιμότητα της κατάστασης με κύριο στόχο τους να προετοιμάσουν το εδαφος για την διάδοχη και ισως προσωρινή μεταβατική προεδρία του υπότροπου  Επίτιμου.

Τα μηνύματα που εκπέμπει ο Επίτιμος, ειτε  ευθέως ειτε δια μέσω των προθύμων αγγελιοφόρων του, ειναι ξεκάθαρα και εχουν σαν αποδέκτες τους δύο πρώην προέδρους της Ομοσπονδίας κκ.Γ.Γεωργόπουλο και  Α.Τομόπουλο,οι οποίοι εξ’αιτίας της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής που ειχε σαν αρχιδικαστή τον κ.Ν.Διαμαντίδη, τελούν υπό καθεστώς ομηρίας και θεωρούνται περισσότερο διαλακτικοί.

Εδώ θα πρέπει να τονισθεί, οτι η απόφαση που εχει εκδώσει η πειθαρχική επιτροπή εις βάρος των δύο πρώην προέδρων,δεν εχει καμμία νομική υπόσταση, εφ’οσον δεν εχει εγκριθεί απο τα 2/3 των μελών της Γενικής συνέλευσης,(αρθρο 6 παράγραφος 2 απο το καταστατικό της Ομοσπονδίας),και τέτοιου ειδους Γενική συνέλευση δεν εχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Η πρόταση του Επίτιμου πρός τους πρώην προέδρους, περιλαμβάνει την αρση των ποινών τους καθώς και την απάλειψη των σχετικών πρακτικών απο τα βιβλία της Ομοσπονδίας.

Για να επιτευχθεί αυτό,θα πρέπει οΕπίτιμος να αναλάβει την προεδρία του “συνεδρίου”, να προστατευθεί  ο κ.Δ.Δημητρίου και το συνάφι του και αφου εξασφαλισθούν αυτοί οι οροι,ο Επίτιμος σαν μεταβατικός υπερ-πρόεδρος θα δρομολογήσει τις διαδικασίες των εκλογών, αφου ομως εξαντληθεί η παρούσα θητεία των υπολοίπων “μελών” του Δ.Σ.,που για μερικούς ομως (π.χ Ν.Ράλλης) αποτελεί και το θεμέλιο των μελοντικών φιλοδοξιών για την κατάκτηση της προεδρίας της “κραταιάς”.

Κωμικοτραγικό σημείο αναφοράς,που αποδεικνύει την ανοργανωσιά των εγκεφάλων του “συνεδρίου”,ειναι η πεντασέλιδη πρόσκληση που απέστειλαν στους “τιμωρημένους”δύο πρώην προέδρους (Γεωργόπουλο,Τομόπουλο),στην οποία αναγνωρίζουν την προσφορά και το εργο τους και τους καλούν με την ιδιότητα του πρώην (οχι τιμωρημένου;) προέδρου να παρευρεθούν στις εργασίες του “συνεδρίου”.

Την επιστολή πρόσκληση υπογράφει ο κ.Δ.Δημητρίου, σαν Γενικός γραμματέας και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του “συνεδρίου”,ο οποίος ανήκε στην ομάδα των μελών , που ενώ απάλλαξε  παράνομα  και με συνοπτικές διαδικασίες τον βασικό υπεύθυνο (κατά το πόρισμα Ν.Διαμαντίδη) απέστειλε στην πειθαρχική επιτροπή τους δύο που προανέφερα.

Να σε κάψω Γιάννη μου να σ’αλείψω μέλι,λέει σε αυτές τις περιπτώσεις ο λαός μας και η επιστολή-πρόσκληση, αποτελεί μια εμμεση αμφισβήτηση των ποινών που επέβαλλε ο “Αρχιδικαστής”Ν.Διαμαντίδης,καθώς και η υπόλοιπη  νομικά ελλιποβαρής και εκπρόθεσμα διμιουργημένη, πειθαρχική επιτροπή της σκοπιμότητας.           
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=405&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote