Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Ο Καραμανλής εξάντλησε την υπομονή του λαού»
«Ο Καραμανλής εξάντλησε την υπομονή του λαού» Εκτύπωση E-mail
02.09.09

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος.

«Ο πρωθυπουργός έχει εξαντλήσει την υπομονή του Ελληνικού λαού.  Κανείς δεν περιμένει τίποτα από εκείνον» τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αναδεικνύοντας ως επιτακτική την ανάγκη κυβερνητικής αλλαγής. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η χώρα είναι ακυβέρνητη με ευθύνη της κυβέρνησης. Οι πολίτες έχουν χάσει την υπομονή τους. Η λύση για τον τόπο είναι οι εθνικές εκλογές. Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος της χώρας

Κανείς δεν περιμένει πια τίποτα από την Νέα Δημοκρατία.  Είναι μια κυβέρνηση που υπονομεύει το μέλλον του τόπου διστάζοντας να πάρει οποιαδήποτε πολιτική απόφαση που αφορά τους Έλληνες και την χώρα. Η χώρα παραμένει ακυβέρνητη εδώ και μήνες με ευθύνη της κυβέρνησης».

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι «ένας ανασχηματισμός απλώς θα ανακυκλώσει τις ίδιες αδυναμίες» και πρόσθεσε: «Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι πόσο θα κρατήσει. Το συμφέρον της χώρας είναι άμεσες εκλογές γι’ αυτό τις έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ έγκαιρα. Δυστυχώς ο κ. Καραμανλής  αρνήθηκε να κάνει ταυτόχρονα εκλογές και ευρωεκλογές και με αμοιβαία δέσμευση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν η χώρα δεν θα είχε το παραμικρό κόστος. Παίρνει τις αποφάσεις του με μόνο γνώμονα τις εσωκομματικές ισορροπίες, όχι το συμφέρον του τόπου».

Για τον κ. Παπανδρέου «η οικονομία θα καθορίσει την πολιτική ατζέντα. Θα αναδείξουμε  το δικό μας υπεύθυνο και εφαρμόσιμο σχέδιο απέναντι σ’ αυτή την ανερμάτιστη συρραφή πελατειακών διευθετήσεων της Ν.Δ. Επίσης, με ουσιαστικό τρόπο τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και του δασικού πλούτου, την ανασυγκρότηση της Αττική και των άλλων κατεστραμμένων περιοχών, τα  θέματα συνολικά της λειτουργίας του κράτους.  Το σύνολο των θεμάτων που αναδείξαμε στο πλαίσιο των πέντε στόχων που θέσαμε για την χώρα. Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε μια αξιόπιστη και φερέγγυα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες».

protothema

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4044&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote