Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Νέα ομαδική δολοφονία
Νέα ομαδική δολοφονία Εκτύπωση E-mail
30.08.09

Νέα Υόρκη

Επτά άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί και άλλοι δύο τραυματίες σε χώρο τροχόσπιτων στο πάρκο Νιου Χόουπ της κομητείας Γκλιν στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

 

 

Η Κάντις Τεμπλ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Γκλιν, είπε ότι ο ιατροδικαστής βρίσκεται στην διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων της νέας μαζικής δολοφονίας.
 
Ο επικεφαλής της αστυνομίας στην κομητεία δήλωσε ότι το μακελειό «δεν έχει προηγούμενο» στην περιοχή, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.
 
Το πρόσφατο φονικό προστίθεται στον κατάλογο παρόμοιων επεισοδίων στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.
 
Τον Αύγουστο, ένας άνδρας έξαλλος από την απόρριψη των γυναικών μπήκε σε ένα γυμναστήριο και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τρεις γυναίκες πριν αυτοκτονήσει.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι στις 3 Απριλίου ένας άνδρας οχυρώθηκε σε κέντρο εξυπηρέτησης μεταναστών στη Νέα Υόρκη και σκότωσε 13 ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει.
 
Μερικές ημέρες αργότερα, ένας άνδρας στην Ουάσινγκτον δολοφόνησε τα πέντε του παιδιά, ηλικίας επτά έως 16 ετών, και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, διότι η σύζυγός του σκόπευε να τον εγκαταλείψει .
 
Τέλος , στις 7 Απριλίου, ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του, την κόρη του και άλλους δυο ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει στην Αλαμπάμα.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4029&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 30.08.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote