Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ο βομβιστής του Λόκερμπι γράφει βιβλίο
Ο βομβιστής του Λόκερμπι γράφει βιβλίο Εκτύπωση E-mail
25.08.09

Ο Λίβυος Αμπντελμπασέτ Άλι Μοχάμεντ αλ Μεγκράχι, μοναδικός καταδικασμένος για την βομβιστική ενέργεια στο Λόκερμπι, προτίθεται να γράψει βιβλίο «για να αποδείξει την αθωότητά του» και να αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες για την έκρηξη στην πτήση 103 του αεροσκάφος της PanAm πάνω από τη Σκωτία το 1988, τονίζει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Τάιμς.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αλ Μεγκράχι, που το 2001 είχε καταδικασθεί σεισόβια δεσμά, αλλά την περασμένη Πέμπτη αποφυλακίσθηκε για ανήκεστο βλάβη της υγείας του, εργάζεται πάνω στη συγγραφή βιβλίου που θα αναφέρεται στη ζωή του στη φυλακή αι θα αποκαλύπτει όσα γνωρίζει για την έκρηξη στο Μπόινγκ 747 πάνω από το σκωτσέζικο χωριό, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 270 άνθρωποι.

«Πρόκειται να γράψει βιβλίο όπου θα διατρανώνει την αθωότητά του», τονίζει ο αντιπρόσωπος της Λιβύης στη Σκωτία Αμπντουλραχμάν Σουέσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δικηγόροι του αλ Μεγκράχι έχουν συλλέξει πληροφορίες τις οποίες σκόπευε να χρησιμοποιήσει στην έφεση που επρόκειτο να ασκήσει στη σκωτική δικαιοσύνη, αλλά δεν το έπραξε δεδομένης της αποφυλάκισής του.

 
Το βιβλίο θα χρησιμεύσει στον αλ Μεγκράχι ως βήμα για να τονίσει πως ο ίδιος
έχει πέσει θύμα πλεκτάνης στην υπόθεση.
 
 
ημερησια
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4002&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 29.08.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote