Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μανώλης: Υποχρεωθήκαμε να ψηφίσουμε την απαλλαγή βουλευτών
Μανώλης: Υποχρεωθήκαμε να ψηφίσουμε την απαλλαγή βουλευτών Εκτύπωση E-mail
10.08.09

«Κάποιοι υποχρέωσαν τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν», καταγγέλλει ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Μανώλης, ενώ εκφράζει την ενόχλησή του για τη δήλωση του Β. Αντώναρου «φύγε ή ρίξε μας».

Ενοχλημένος είναι ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Μανώλης από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε όταν δήλωσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και ιδιαίτερα από τη φράση «φύγε ή ρίξε μας» την οποία θεωρεί «απαξιωτική» και «προσβλητική». Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων ο ίδιος ο βουλευτής σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο κ. Μανώλης επικρίνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Βαγγέλη Αντώναρο, τόσο για τη συγκεκριμένη φράση προς τον ίδιο, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την επιστολή 16 στελεχών της ΝΔ. Χαρακτηρίζει τον τρόπο «απαράδεκτο και επικίνδυνο για τη συνοχή της παράταξης».

Ο βουλευτής Αργολίδας εκφράζει, επίσης, την πικρία του για τη φράση «φύγε ή ρίξε μας», η οποία, όπως τονίζει, «έπρεπε ειπωθεί σε ανθρώπους που πλήγωσαν την παράταξη και για τους οποίους έπρεπε να αποφανθεί η Βουλή, αν θα έπρεπε να πάνε στη Δικαιοσύνη». Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι «κάποιοι υποχρέωσαν τους βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν».

Η φράση αυτή του βουλευτή Αργολίδας προκάλεσε την παρέμβαση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε ότι «προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του, οι οποίοι είναι έκθετοι».

Σε ερώτηση, εξάλλου, αν πιστεύει πως σε περίπτωση ήττας της ΝΔ θα τεθεί θέμα ηγεσίας, ο κ. Μανώλης απάντησε ότι «στις μεγάλες παρατάξεις πάντα υπάρχει και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και πάντα βρίσκονται λύσεις».

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3928&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 10.08.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote