Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Φωτιά σε αεροπλάνο στη Γαλλία
Φωτιά σε αεροπλάνο στη Γαλλία Εκτύπωση E-mail
05.08.09

Φωτιά έπιασε ο κινητήρας του αεροσκάφους Αίρμπας Α320 της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Vueling, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Αλικάντε, κατά τη διάρκεια της απογείωσής του από το αεροδρόμιο του Ορλί

 με αποτέλεσμα 8 επιβάτες να τραυματισθούν ελαφρά κατά τη διάρκεια της εκκένωσής του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε τάχιστα από τους πυροσβέστες και οι 169 επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος από τις τσουλήθρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της απομάκρυνσης «οκτώ άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά», τόνισε η ίδια πηγή.

«Κατά την έναρξη λειτουργίας του κινητήρα 2, ένας υπάλληλος από την πίστα του αεροδρομίου διαπίστωσε πως διέρρεε κηροζίνη, η οποία αναφλεγόταν κάτω από τον κινητήρα. Ο κυβερνήτης εφήρμοσε το πρωτόκολλο, σταμάτησε τους κινητήρες και απομάκρυνε τους επιβάτες», εξήγησε στους δημοσιογράφους ο Χοσέ Λουΐς Κασάδο, διευθυντής του γραφείου στο Παρίσι της εταιρείας Iberia, της οποίας θυγατρική είναι η Vueling.

Επιβάτης του αεροσκάφους, τόνισε πως μαύρος καπνός άρχισε να βγαίνει από τους κινητήρες την ώρα που το αεροσκάφος ήταν έτοιμο να απογειωθεί.

prototthema

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3902&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote