Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ρίχνουν "γάντι" στο ΠΑΣΟΚ
Ρίχνουν "γάντι" στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
05.08.09

Τη διαφωνία του με τα στελέχη του κόμματός του που θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο εξέφρασε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, προσθέτοντας ότι χώρα θα πάει σε εκλογές με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός για πρόωρες εκλογές» είπε ο κ. Ζαγορίτης στο Mega, προσθέτοντας: «Αλλά όταν λέει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρότι συμφωνεί στο πρόσωπο, πηγαίνεις
αναγκαστικά σε εκλογές. Είναι προφανές ότι δεν προκαλεί τις εκλογές η κυβέρνηση».

«Ο Καραμανλής και η κυβέρνηση οφείλουν να εργαστούν, όλοι μας, οφείλουμε να εργαστούμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Δεν αφήνεις την προσπάθεια στην μέση της διαδρομής. Δεν σταματάς σε κρίσιμο χρόνο προκειμένου να ασχολείσαι με προεκλογικές εκστρατείες» υποστήριξε ο Λευτέρης Ζαγορίτης.

Πάντως, τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, καθώς όλες οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης δείχνουν
πως το σενάριο των πρόωρων εκλογών βρίσκεται πάντα στο συρτάρι του πρωθυπουργού.

«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογολογία, έχει ανάγκη από λύσεις» δήλωσε από την πλευρά της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη, προσθέτοντας: «Τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές, αναδεικνύοντας μια νέα ικανή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ».

Η κα Καρακλιούμη πρόσθεσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά «εκλογές άμεσα, γιατί είναι απαραίτητες, υπό το βάρος των προβλημάτων που συσσωρεύει καθημερινά στη χώρα η ΝΔ» και χρέωσε στην κυβέρνηση την εκλογολογία, υποστηρίζοντας πως τη συντηρεί «γιατί δεν έχει λύσεις».

«Όσο κι αν φραστικά επιχειρεί δήθεν να καταδικάσει την εκλογολογία, η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπό την καθοδήγηση του αρχηγού της, μιλάει συνέχεια για εκλογές. Αυτό κι αν είναι εκλογολογία!», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος επιτέθηκε μάλιστα στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον πως «δεν τον απασχολεί το συμφέρον του τόπου. Το μόνο του άγχος είναι η εξυπηρέτηση των μικροκομματικών του συμφερόντων. Και γι’ αυτό δεν διστάζουν ούτε ο ίδιος ούτε οι επιτελείς του να ελεεινολογούν τον τόπο. Έχουν επιλέξει ένα κατήφορο χωρίς επιστροφή».

 
ethnos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3900&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote