Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Μ.ασάμε ... Μ.ονάχα ... Ε.ντεχνα.......
Μ.ασάμε ... Μ.ονάχα ... Ε.ντεχνα....... Εκτύπωση E-mail
26.06.07
Του Σάκη Σερέτη 

Εκτός απο παράνομες εκλογές το αυτοδιόριστο συμβούλιο της Ομοσπονδίας,

εκπαιδεύεται  και σε περίεργες μετατροπές και μετονομασίες που καταλήγουν στα σχετικά βαφτίσια της σκοπιμότητας.

Στο παρά πέντε οι ανεγκέφαλοι “διοργανωτές”που αποφάσισαν να μας επιμορφώσουν,με το “συνέδριο”της ανοργανωσιάς,μετέτρεψαν το πολυδιαφημισμένο και ταυτόχρονα πολυδάπανο επικοινωνιακό φιάσκο, σε πανομογενειακές συγκεντρώσεις των ιδίων και των οικογενειών τους .

Παρά τα επικοινωνιακά κολπάκια που σκαρφίστηκαν τα συνεργαζόμενα επ’αμοιβή, γιουσουφάκια της διαπλοκής και της κονόμας (ας ειναι καλά τα λεφτά της παρέλασης),δυστυχώς δεν κατάφεραν να χαρίσουν θριαμβευτικές στιγμές ευτυχίας, στους αριθμητικά πολύ λίγους  πλέον προστάτες τους.

Ειχαμε λοιπόν “συνέδριο” για τον Ελληνισμό της Αμερικής στο 21ο αιώνα,με πολλές διαφημίσεις παντός ειδους,και μεγέθους, που εμμέσως πλήν σαφώς ομως, εξασφάλισαν και την σιωπή των διαφόρων Μ.Μ.Ε (Μασάμε Μονάχα Εντεχνα),αφου σε κάποιους εταξαν και την τιμητική θέση του ομιλητή στο ¨συνέδριο” της διαπλοκής και της μυστικοπάθειας.

Κάποιοι δέχθηκαν με καμάρι .ενώ κάποιοι αλλοι τους αρνήθηκαν ,αφου η ξαφνική αλλαγή της διαδικασίας ,τους ηρθε σαν κεραμίδα.

Αν δεν τους αρέσει η λέξη διαπλοκή ,ας επιλέξουν την λέξη διαφάνεια και ας αποδείξουν οτι δεν εβαλαν χέρι στο ταμείο της παρέλασης,προκειμένου να ικανοποιήσουν οικονομικά, τους λιμοκτονούντες πρίν λίγο καιρό, εγκέφαλους του αντιπερισπασμού του εκβιασμού και των “μεγάλων ιδεών”..

Οσον αφορά τα Μ.Μ.Ε που κράτησαν πολύ καθαρή και συγκεκριμμένη στάση,χωρίς να περάσουν στην διαδικασία  του “δόσε μου για να σου δόσω”.φάνηκαν ολοκάθαρα ποιά ειναι ,παρά το μελάνι της σουπιάς που αμόλησε ο σκυφτός διαβάτης της ντροπής,δημοσιογράφος της αρπαχτής  και υποκινητής της ανώμαλης αυτής κατάστασης

.Αλλοι συμβιβάστηκαν  και αλλοι οχι.,ο καθένας ανάλογα τις βιοποριστικές του ανάγκες και το αμαρτωλό παρελθόν, που μπορεί να τον εσπρωξε στις συμμαχίες της ντροπής και στην λεωφόρο της παραπληροφόρησης.

Το προσυνέδριο λοιπόν μεταλάχθηκε και εγινε δημοσκόπηση και καταμέτρηση των δυνάμεων ,του κ. Δημητρίου και της υπόλοιπης κλίκας των αμετανόητων,οι οποίοι εχουν το θράσος να μιλάνε σε στύλ Επίτιμου,για ομόνοια και ενότητα,ξεχνώντας οτι αυτοί σήκωσαν την πρώτη πέτρα.

Το αποτέλεσμα της μετάλλαξης εδειξε ελλιποβαρή τον πληθωρικό κ.Δημητρίου,παρά τις οικογενειακές ενισχύσεις που τον σιγοντάρησαν, αποδεικνύοντας οτι “καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια”.

Ομως τι απέγινε  η επιστημονική επιτροπή;

Γιατί δεν συμμετείχαν οι διακεκριμμένοι επιστήμονες, που με τόσο καμάρι διαφήμιζαν  τα γιουσουφάκια της διαπλοκής και του συμβιβασμού;

Ποιά ηταν τα κριτήρια ορόσημο που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν οι “διοργανωτές” και απογοήτευσαν την επιστημονική ομάδα του συνεδρίου;

Πόσα χρήματα εισέπραξαν οι εγκέφαλοι της ληστείας του ταμείου της παρέλασης και με ποιόν τρόπο ;(μετρητά;επιταγές;)

Να παραιτηθούν οι κύριοι που σχεδίασαν και εκτέλεσαν το οργανωμένο εγκλημα της διασπάθισης των χρημάτων του ταμείου της παρέλασης και οσον αφορά τους υπολοίπους που θεωρούν οτι εξελέγησαν δημοκρατικά και οι παρωπίδες της αλλαζονείας  τους αποσυντονίζουν,ας ζητήσουν σαν πράξη εξιλεώσης, την σύσταση μιας ειδικής επιτροπής διερεύνησης των οικονομικών της παρελάσεως αλλά και του περιβόητου συνεδρίου της ντροπής.

Αντε να δημιουργηθεί αυτή η επιτροπή και να ξεκινήσει η επιχείρηση “καθαρά χέρια” και επειδή ισως να μην υπάρχει ακόμα η πρώτη καταγγελία,ας αρχίσουν απο τον “δοξασμένο” λόγω της απουσίας του “πρόεδρο”κ.Ν.Διαμαντίδη και την αυτοκόλητη υψηλή παρέα του,αναζητώντας τα χαμένα λεφτά των δημοσίων σχέσεων της περυσινής και της εφετεινής διοργάνωσης της παρέλασης.

Επίσης απευθύνω ανοιχτό ερώτημα πρός ολους τους συλλόγους –μέλη της Ομοσπονδίας, εάν γνωρίζουν μέχρι σήμερα,πόσα χρήματα ειχε το ταμείο της παρέλασης του 2006 πρίν απο το επικοινωνιακό φιάσκο της ντροπής και πόσα εχουν απομείνει.

Η αγανάκτηση των Ομογενών οσον αφορά αυτή την κατάσταση,ειναι οφθαλμοφανής και  σε διάφορους κύκλους τονίζεται η ανάγκη επέμβασης των αρμοδίων αρχών, που θα σηματοδοτήσει και την αρχή του τέλους για την κλίκα των νοσταλγών της χούντας.

Αυτά για σήμερα,αυριο ομως, μπορώ να σας αναλύσω μερικές απο τις αρετές που επιβάλλεται να εχει ενας Επίτιμος,ο οποίος ειναι σούπερ- ντούπερ πατριώτης και βοηθά με το αζημίωτο….. βέβαια σε κάποιες δύσκολες περιστάσεις……….   

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=390&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 01.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote