Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Kαταδίωξη 7χρονου που ήθελε να αποφύγει την εκκλησία
Kαταδίωξη 7χρονου που ήθελε να αποφύγει την εκκλησία Εκτύπωση E-mail
30.07.09

Την πιο απρόσμενη καταδίωξη της καριέρας τους έκαναν αστυνομικοί στην κομητεία Weber της Γιούτα. Το αστυνομικό τμήμα έλαβε κλήσεις για αυτοκίνητο που κινείτο παράξενα στους δρόμους της πόλης το πρωί της Κυριακής. Το καταδίωξαν και διαπίστωσαν ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας 7χρονος μπόμπιρας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα δέχτηκε τηλεφωνήματα για απρόσεχτο οδηγό στους δρόμους της πόλης. Ένα τηλεφώνημα μάλιστα ανέφερε ότι είχε παραβιάσει μία πινακίδα με stop.

 
Όπως αναφέρει ο σερίφης Anderson, κατά του απρόσεχτου οδηγού εστάλησαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι τον καταδίωξαν με το περιπολικό. Προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά το αυτοκίνητο αύξησε την ταχύτητά του στα 40 μίλια την ώρα και τελικά σταμάτησε έξω από ένα σπίτι.
 
Τότε οι αστυνομικοί με μεγάλη έκπληξη είδαν έναν μικρούλη να βγαίνει από την πόρτα του οδηγού και να τρέχει ολοταχώς προς την πόρτα του σπιτιού, που ήταν το δικό του σπίτι.
 
Η υπόθεση φωτίστηκε από τον πατέρα του μικρού που εξήγησε ότι ο 7χρονος ήθελε να αποφύγει να πάει στην εκκλησία και όπως φαίνεται επέλεξε αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο.
 
Τώρα ο μικρός έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όπως είναι φυσικό αλλά οι γονείς δεν επιτρέπουν δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να μην πάρει το μήνυμα ότι η πράξη του τον έκανε "ήρωα" και του εξασφάλισε δημοσιότητα.
 
Αντ΄αυτού λοιπόν, ο σερίφης Άντερσον κάνει δηλώσεις εξηγώντας στα media ότι "η οικογένεια δεν θέλει όλη αυτή η προσοχή να εκληφθεί από το γιο τους σαν ανταμοιβή για την πράξη του να πάρει το οικογενειακό αυτοκίνητο για βόλτα" . "Παρότι το περιστατικό είχε πλάκα, θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη " συμπληρώνει ο σερίφης.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3872&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 31.07.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote