Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Φεύγω για να μιλάω ελεύθερα»
«Φεύγω για να μιλάω ελεύθερα» Εκτύπωση E-mail
30.07.09

Ο «γαλάζιος» βουλευτής Αργολίδος επανέλαβε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα που να με κάνει να αλλάξω άποψη. Ούτε και νομίζω ότι θα συμβεί κάτι γιατί δεν θεωρώ ότι το πολιτικό σύστημα από τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξει λογική, θα κινηθεί διαφορετικά, θα καταλάβει ότι βουλιάζει και άρα πρέπει να σταματήσει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, να πλουτίζουν πολιτικά πρόσωπα, να καταπατούνται αρχές και ιδεολογικές αξίες κομμάτων που κυβερνούν. Δεν μιλάω μόνο για τη ΝΔ. Μιλάω για το σύνολο της πολιτικής», σημείωσε ο κ.Μανώλης.

«Για μένα έχει τελειώσει αυτό το πράγμα, είναι δεδομένο. Το βουλευτιλίκι έχει τελειώσει. Με τα σημερινά δεδομένα δεν θα είμαι υποψήφιος» σημείωσε, για να διευκρινίσει ότι «αν στη ΝΔ γίνουν αυτά που λέτε ... και οι εκλογές γίνουν μετά από ένα χρόνο, ενάμιση και έχει αλλάξει το πολιτικό σύστημα τη λογική που κινείται, μπορεί να ξαναπώ βεβαίως...».

«Επειδή λοιπόν εγώ δεν μπορώ να διαφωνώ μόνιμα, γιατί αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην παράταξή μου, ακολουθώ την έντιμη στάση και λέω "όχι, με 151 δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να μένω και να λέω την άποψή μου και λέω φεύγω για να μπορώ να μιλάω ελεύθερα"», υποστήριξε.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3864&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote