Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τσίπρας: Συνειδητές επιλογές τα προβλήματα των πολιτών
Τσίπρας: Συνειδητές επιλογές τα προβλήματα των πολιτών Εκτύπωση E-mail
28.07.09

Σήμερα «γυρίστηκε ένα ακόμη επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας 'επιστροφή' στην καθημερινότητα του πολίτη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο ΚΕΠ Ηλιούπολης.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε, μιλώντας σε υποαμειβόμενους και εξοντωμένους υπαλλήλους, να συγχαρεί τον εαυτό του για την απόδοση αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης. Ωστόσο, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο πρωθυπουργός «παρέλειψε, να αναφερθεί στην κατάντια της κοινωνικής ασφάλισης, στα άδεια ασφαλιστικά ταμεία, τα αποθεματικά των οποίων έχουν εξαϋλωθεί εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης, εξαιτίας της επιλογής της να γίνουν βορά στον τζόγο των χρηματιστηρίων, εξαιτίας της επιλογής της να μη χτυπήσει την εισφοροδιαφυγή και την εισφοροκλοπή, εξαιτίας της επιλογής της στην ελαστική απασχόληση».

Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έχουν να κάνουν με συνειδητές πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και ότι αυτά δεν λύνονται με ένα ακόμη επεισόδιο ενός επικοινωνιακού σήριαλ που στόχο έχει να κοιμίσει τον κόσμο, ταΐζοντας τον με τα απομεινάρια της δημόσιας εικόνας του πρωθυπουργού, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Τσίπρας είπε:

«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συνεχίζουν να πλέκουν το εγκώμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, την ίδια στιγμή που παίζουν ένα πολιτικό κρυφτούλι πίσω από τον θεσμό. Δεν έχουν καταλάβει ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν ότι τα όσα σκληρά λόγια και αιχμές ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχθές αφορούσαν τον δικό τους βίο και πολιτεία, τον βίο και την πολιτεία των δικών τους κυβερνήσεων».

«Το σίγουρο είναι πως αν οι δημοσκοπήσεις ήταν διαφορετικές, τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ισχυρίζονται σήμερα θα υιοθετούσαν και τα δύο κόμματα. Όπως, άλλωστε, συνέβη στο παρελθόν, όπου γίναμε μάρτυρες του ίδιου έργου, με ακριβώς αντεστραμμένους ρόλους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3854&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote