Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow «Eκείνος κι Εκείνος»
«Eκείνος κι Εκείνος» Εκτύπωση E-mail
22.07.09

 

Η Θεατρική Ομάδα «Ιχνευτές» σε συνεργασία με το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής παρουσιάζουν τα σατιρικά μονόπρακτα «Εκείνος κι Εκείνος».
 

 

Μια σειρά θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης στη δεκαετία του ' 70 που άφησε εποχή, συζητήθηκε όσο λίγες και σημείωσε υψηλές θεαματικότητες. Το έργο καυτηριάζει με χιούμορ τα ηθικά και τα ανήθικα της ζωής μας και μέσα από τη σάτιρα υπερασπίζει τις έννοιες της ελευθερίας του ανθρώπου, της διαφορετικότητας και της περιφρούρησης βασικών ηθικών αρχών.
Η παράσταση ανεβαίνει από εφταμελή θίασο και ντύνεται μουσικά με κομμάτια ρετρό, ρεμπέτικου και ροκ , ακολουθώντας τα ακούσματα της εποχής της. Σκηνοθετεί η Μάρθα Τομπουλίδου.
Υπόθεση: Οι δυο βασικοί χαρακτήρες της σειράς, ο Σόλων κι ο Λουκάς, είναι οι αιώνιοι απροσάρμοστοι της ζωής. Παραμένουν μονίμως εκτός των τειχών, δηλαδή εκτός των αγαθών που προσφέρει η καταναλωτική κοινωνία.
Ο ένας από θέση(Σόλων) κι ο άλλος από ένστικτο(Λουκάς), για να διατηρήσουν την απόλυτη προσωπική τους ελευθερία. Με τις φιλοσοφικές συζητήσεις τους και με την αθωότητά του χιούμορ τους. ο Σόλων κι ο Λουκάς αποεικνύονται δύο απλοϊκοί και αθεράπευτα αισιόδοξοι ιδεολόγοι.
Μα πάνω απ' όλα, μένουν δυο αιώνιοι Ρωμιοί.
 
Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί :
 
Αντώνης Αρμέφτης, Ανθούλα Κατσιματίδου, Αλέξανδρος Μαλαός, Διόδωρος Παγούδης, Στέφανος Στεφάνου, Ανδρέας Τσέλεπος, Άννα Χαλκιάδη.
 
Από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2009/ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 15 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Παρασκευή και Σάββατο : Στις 8:00μμ
Κυριακή: Στις 3:00μμ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3825&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 22.07.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote