Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Επίθεση εφ όλης της ύλης στην κυβέρνηση
Επίθεση εφ όλης της ύλης στην κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
13.07.09

Δριμύτατη κριτική προς την Κυβέρνηση άσκησε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το βράδυ στη Σκιάθο, στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για μία ιδιαίτερη κρίση που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, οικονομική, κρίση θεσμών και αξιών και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Δεσμεύθηκε για βαθιές τομές

"Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και βούληση για να πάει τη χώρα μπροστά" είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εξελίξεις που ξαφνιάζουν και είναι πρωτόγνωρες για τη χώρα, όπως η ραγδαία αύξηση της διαφθοράς και της εγκληματικότητας, όπως επίσης και οι αποκαλύψεις για τις απαγωγές.

"Υπάρχει συγκέντρωση πλούτου στα χέρια λίγων" πρόσθεσε τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για βαθιές τομές, γνωρίζει τα προβλήματα και έχει τη βούληση να τα αντιμετωπίσει.

Αναφερόμενος στο Συμπόσιο της Σύμης είπε, ότι δίνει την δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώση παρόμοιων προβλημάτων και θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή πορείας.

Και κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του, όπως και ο λαός θέλει να αλλάξει πορεία η χώρα και το ΠΑΣΟΚι είναι έτοιμο να συμβάλει σε αυτό.
ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3780&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote