Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Θρίλερ με τις απολογίες των Βλαστού, Στεφανάκου και Σκαφτούρου
Θρίλερ με τις απολογίες των Βλαστού, Στεφανάκου και Σκαφτούρου Εκτύπωση E-mail
12.07.09

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί, ο τρόπος που θα απολογηθούν στην 25η ανακρίτρια οι βαρυποινίτες Παναγιώτης Βλαστός (φωτό), Βασίλης Στεφανάκος και Γιάννης Σκαφτούρος, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο συνδικάτο του εγκλήματος.

 Εισαγγελέας και ανακρίτρια είχαν πει την προηγούμενη εβδομάδα, να μεταχθούν οι κατηγορούμενοι στην Αθήνα, όμως η Αστυνομία επιμένει, ότι για λόγους ασφαλείας και οικονομία δυνάμεων πρέπει να πάνε οι δικαστικοί λειτουργοί στις φυλακές επικαλούμενη σχετική διάταξη του νόμου.

Αν τελικά έρθουν να απολογηθούν στην Αθήνα, θα μεταχθούν με ξεχωριστές κλούβες και με μέτρα παρόμοια με αυτά των μελών της 17Ν. Στις μεταγωγές θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι υπηρεσίας της Αστυνομίας, δηλαδή άνδρες των ΕΚΑΜ, της Ασφάλειας, της Άμεσης Δράσης και της Τροχαίας, ενώ πάνω από την διαδρομή θα υπερίπταται ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Κατά την μεταγωγή θα φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ είτε μεταχθούν στον Κορυδαλλό, είτε στο Μεταγωγών, κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, οι χώροι θα ελεγχθούν νωρίτερα με σκυλιά για την πιθανότητα βομβιστικής επίθεσης.

Πηγή: ALPHA

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3778&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote