Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Και δεύτερο ένταλμα για Χριστοφοράκο
Και δεύτερο ένταλμα για Χριστοφοράκο Εκτύπωση E-mail
30.06.09

Στην έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος κρατείται στις γερμανικές φυλακές, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές δικαστικές αρχές.

Το ένταλμα αφορά το αδίκημα της απάτης, για σχετικά, με την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας, C4I και αναμένεται να καταστεί ευρωπαϊκό, τις επόμενες ώρες.

Με αυτό τον τρόπο, οι ελληνικές δικαστικές αρχές, προσπαθούν να ενισχύσουν την νομική επιχειρηματολογία τους έναντι των γερμανικών αρχών σχετικά με την αναγκαιότητα της άμεσης έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Siemens, είναι σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας ο διαχειριστής των «μαύρων» ταμείων στην Ελλάδα και φυσικά βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις μίζες της Siemens που διερευνάται από τον τέταρτο ειδικό ανακριτή κ. Ν. Ζαγοριανό.

Πάντως, ο Μ. Χριστοφοράκος συνεχίζει να απειλεί από τις γερμανικές φυλακές όπου κρατείται, με αποκαλύψεις – φωτιά, για τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών προς κόμματα και Έλληνες αξιωματούχους.

Όπως όλα δείχνουν, η έκδοση ή μη του Μ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα θα κριθεί από το χρόνο τέλεσης των αδικημάτων που αντιμετωπίζει στην Αθήνα, καθώς λέγεται ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές μπορεί και να τα κρίνει παραγραμμένα.

protothema

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3724&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote