Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Δεν επιθυμούν ομολογία Χριστοφοράκου»
«Δεν επιθυμούν ομολογία Χριστοφοράκου» Εκτύπωση E-mail
26.06.09

Χθες το πρωί, 41 ημέρες μετά τη φυγή του από την Ελλάδα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas Μιχάλης Χριστοφοράκος συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές στην πόλη Ρόζενχαϊμ.

Ο Γερμανός συνήγορος του κ. Χριστοφοράκου παραδέχθηκε, για πρώτη φορά από τη δημοσιοποίηση του θέματος των «μαύρων ταμείων», ότι ο πελάτης του έχει προβεί σε πολιτικές πληρωμές στην Αθήνα. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «μία ντουζίνα Ελλήνων πολιτικών, που δεν επιθυμούν την ομολογία του πελάτη μου, συνδέονται με αυτήν την υπόθεση».

Από τις δηλώσεις του δικηγόρου του προκύπτει ότι ο κ. Χριστοφοράκος θα επιδιώξει να αποφύγει την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση εμφανίζεται «συγκρατημένα αισιόδοξη» για την πορεία και τον πιθανό χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Οπως ανέφεραν χθες πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα απαιτηθούν ίσως δύο και πλέον μήνες προκειμένου να υπάρξουν «αποτελέσματα».

Τέλος, προθεσμία για την προσεχή Τετάρτη έλαβε από τον ανακριτή ο κ. Θεόδωρος Τσουκάτος. Νωρίτερα, κατόπιν αιτήματός του, θα καταθέσουν οι υπεύθυνοι του ταμείου του ΠΑΣΟΚ.

kathimerini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3712&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote