Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σκότωσε μια μύγα όπως ο Ομπάμα
Σκότωσε μια μύγα όπως ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
21.06.09

Τα βιντεοκλίπ με τον Μπαράκ Ομπάμα να σκοτώνει μια ενοχλητική μύγα στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε την Τρίτη στο CΝΒC δέχθηκαν αμέσως χιλιάδες επισκέψεις στο ΥouΤube.

Και η «μέθοδος» του Αμερικανού προέδρου αναλύθηκε εκτενώς στα ΜΜΕ.
Στην αρχή κουνάς το χέρι για να διώξεις την ενοχλητική μύγα και συνεχίζεις αυτό που κάνεις, εξήγησε η βρετανική εφημερίδα «Γκάρντιαν». Όταν όμως η μύγα επιμένει, σταματάς. Συγκεντρώνεσαι. Συγκεντρώνεσαι στον στόχο. Με τη δύναμη της θέλησής σου, κάνεις τη μύγα να καθήσει στο αριστερό σου χέρι. Μαγεύεις τη μύγα με τη γοητεία και το χάρισμά σου. Καθώς σε κοιτάζει με τα κόκκινα μάτια της, σηκώνεις το δεξί σου χέρι και χτυπάς το γοητευμένο έντομο. Βυθίζεσαι στο κάθισμά σου, ικανοποιημένος, ενώ το άτυχο έντομο κείτεται ανάσκελα στο χαλί του Λευκού Οίκου.

«Ωραία!», σχολίασε ο δημοσιογράφος Τζον Χάργουντ, που έπαιρνε τη συνέντευξη. «Πού βρισκόμασταν λοιπόν;» απάντησε με προσποιητή προεδρική σοβαρότητα ο Ομπάμα, έπειτα από μια μικρή παύση. «Ήταν εντυπωσιακό, δεν ήταν;» προσέθεσε καθώς η κάμερα εστίαζε στο νεκρό έντομο. «Ήταν η πιο επίμονη μύγα που είδα ποτέ», σχολίασε αργότερα ο Χάργουντ.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Η νεοϋορκέζικη ιστοσελίδα Gawker χαιρέτισε τον Ομπάμα ως «σκληρόκαρδο μυγοφονιά» και κάλεσε τους επισκέπτες της να παρακολουθήσουν το βίντεο και να «νιώσουν δέος». Οι «Νιου Γιόρκ Τάιμς» εξέφρασαν τη χαρά τους που ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου «μπορεί να σκοτώσει μια μύγα». Πάντως η Μισέλ Μόλκιν, πολιτική σχολιάστρια σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μπλόγκερ, δεν εντυπωσιάστηκε. Ανέβασε στο μπλογκ της το βίντεο με τον Ομπάμα μαζί με το απόσπασμα από την ταινία «Καράτε Κιντ» όπου ο κ. Μιγιάγκι δείχνει στον Ντάνιελ Λαρούσο πώς να πιάνει μια μύγα χρησιμοποιώντας... τσόπστικ- τα ξυλαράκια που χρησιμοποιούν αντί για μαχαιροπίρουνα πολλοί ασιατικοί λαοί. Έτσι πιάνονται οι μύγες, κύριε πρόεδρε.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3685&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote