Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Γ. Μανώλης: Δεν θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ
Γ. Μανώλης: Δεν θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ Εκτύπωση E-mail
17.06.09

Διαψεύδει οποιαδήποτε περίπτωση να κατέλθει υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κ. Γιάννης Μανώλης, ενώ διαβεβαιώνει ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.

Σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης σημειώνει: «Τα γνωστά παπαγαλάκια επιχειρώντας να απαξιώσουν τις πολιτικές μου θέσεις με κατηγορούν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στο νομό Αργολίδας. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις αθλιότητες όσοι διαρρέουν σενάρια περί συνωμοσίας. Δηλώνω, επιπλέον, ότι με τις αποφάσεις μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό, δεν τίθεται κανένα θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης».

Δεν σχολίασε τις εξελίξεις με τον Γιάννη Μανώλη ο Ευ. Αντώναρος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευ. Αντώναρος, ερωτηθείς για τα όσα έχουν συμβεί με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη απάντησε πως δεν σχολιάζει απόψεις βουλευτών.

«Πόσο μάλλον», συνέχισε, «μία επιστολή που ο ίδιος ο αποστολέας της (σ.σ. ο κ. Μανώλης) χαρακτηρίζει προσωπική και εμπιστευτική».

Πρόσθεσε πως αν κάποιος θέλει να είναι ή να μην είναι υποψήφιος ή αν θέλει να παραιτηθεί από τη θέση του, αυτό είναι δικαίωμά του.

«Ο καθένας», συμπλήρωσε, «με τις πράξεις και τα λεγόμενά του αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον τόπο και την παράταξη».

«Και πάντως θέλω να επαναλάβω μια βασική αρχή που ισχύει γενικά: Αν κάποιος διαφωνεί με βασικές επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής μπορεί να άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση και να αναλάβει τις ευθύνες του για τις συνέπειες αυτής της επιλογής του», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στο γεγονός ότι ο Γιάννης Μανώλης άλλαξε θερινό τμήμα στο κοινοβούλιο, ο εκπρόσωπος είπε πως αυτό είναι κάτι που αφορά στη λειτουργία της Βουλής.

Εξάλλου για τον κ. Αυγένακη, που φέρεται να έχει πει ότι δεν θα ψηφίσει νομοσχέδιο της κυβέρνησης αν δεν γίνει Εφετείο στο Ηράκλειο, ο κ. Αντώναρος επανέλαβε πως δεν σχολιάζει δηλώσεις βουλευτών.

Κληθείς να σχολιάσει το Θ. Πάγκαλο, ο οποίος έδωσε συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στους κ.κ. Μανώλη, Παυλόπουλο και Αβραμόπουλο, ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις βουλευτών, πολύ δε περισσότερο όταν με τις δηλώσεις τους απαξιώνουν οι ίδιοι τα λεγόμενά τους».

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3662&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 17.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote