Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ελεύθερος ο Δ. Δενδρινός
Ελεύθερος ο Δ. Δενδρινός Εκτύπωση E-mail
15.06.09

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Siemens Διονύσης Δενδρινός.

Ο κ. Δενδρινός απολογήθηκε για περισσότερες από 5 ώρες για την κατηγορία της απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που αφορά τη σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας C4I που ανατέθηκε στην Αμερικανική εταιρία SAIC με υπεργολάβο την Siemens.

Ο κ. Δενδρινός παρέδωσε στην ανακριτή απολογητικό υπόμνημα στο οποίο τονίζει ότι η Siemens όποιο έργο της σύμβασης ανέλαβε το παρέδωσε έγκαιρα. Αναφέρει επίσης ότι δεν γνωρίζει τίποτε για «μαύρα ταμεία» της Siemens και τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετά το πέρας της απολογίας επέβαλαν, στον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της Siemens, χρηματική εγγύηση 800.000 ευρώ (πρέπει να κατατεθεί μέχρι της 26 του μηνός), καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3655&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote