Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Απολογείται αύριο ο Δενδρινός για την υπόθεση Siemens
Απολογείται αύριο ο Δενδρινός για την υπόθεση Siemens Εκτύπωση E-mail
14.06.09

Αύριο θα απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens o πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Hellas, Διονύσης Δενδρινός, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα, από Δευτέρα αναμένεται να αποσταλούν νέες κλήσεις για απολογία σε περισσότερα από 18 άτομα. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, οι ελληνικές και γερμανικές αρχές βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την παράδοση των καταζητούμενων Μιχάλη Χριστοφοράκου και Χρήστου Καραβέλα.

naftemporiki

Απαγόρευση εξόδου σε άλλα 21 άτομα, που εμπλέκονται ως ύποπτοι στην υπόθεση της σύμβασης 8002 για την ψηφιακοποίηση του ΟΤΕ, επιβλήθηκε χθες, σύμφωνα με διάταξη του εισαγγελέα, Λεωνίδα Νικολόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών, δεν περιλαμβάνεται το όνομα του Θεόδωρου Τσουκάτου.

Προχθές, είχε μεταβεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ιωάννη Σακελάκο. Αφορμή αποτέλεσε η έντονη φημολογία, αλλά και σχετικό δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας SAIC στην Ελλάδα, εμφανίστηκε χθες αυτοβούλως στον αρμόδιο ανακριτή και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Ο Διον. Δενδρινός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απάτης κατά συναυτουργία, σχετικά με το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στην προμήθεια του συστήματος ασφαλείας του C4I.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3648&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote