Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πυρά Μπακογιάννη κατά Καρατζαφέρη
Πυρά Μπακογιάννη κατά Καρατζαφέρη Εκτύπωση E-mail
14.06.09

Κριτική στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο χαρακτηρίζει "ακραίο λαϊκιστή", και την πολιτική του "ακραία καιροσκοπική", παραχώρησε στην εφημερίδα "Κόσμος του Επενδυτή", η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη

Η υπουργός Εξωτερικών συγκρίνει το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη με τους Γάλλους ακροδεξιούς του Λεπέν.

Όπως σημειώνει η κ. Μπακογιάννη, η μεγάλη γαλλική κεντροδεξιά ποτέ δεν συνεργάστηκε με τον Λεπέν και, παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος, έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογές. «Κυβερνούν δεκατέσσερα χρόνια, ενώ ο Λεπέν έχει πλέον συρρικνωθεί πολιτικά και εκλογικά» παρατηρεί η κ. Μπακογιάννη.

Για την υπόθεση Καραβέλα σημειώνει ότι διογκώθηκε λόγω της έντασης της προεκλογικής περιόδου: «Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση και οι πάσης φύσεως σύμμαχοί της θεώρησαν ότι έπρεπε να χτυπηθώ προσωπικά» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη.

Τέλος, επαναλαμβάνει ότι δεν θέτει τους όποιους στόχους της «υπεράνω του συλλογικού συμφέροντος, του συμφέροντος του κόμματος, της παράταξης και του τόπου».

Σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, η κ. Μπακογιάννη εκτιμά ότι είναι αναστρέψιμο, ενώ επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ.

Απάντηση δίνει σε συνέντευξή του στην ΑΞΙΑ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως ούτε αυτός είναι Λεπέν, αλλά πολύ περισσότερο, ο Καραμανλής δεν είναι Σαρκοζί.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3647&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote