Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Βρέθηκαν σοροί από το Airbus
Βρέθηκαν σοροί από το Airbus Εκτύπωση E-mail
07.06.09

Σορούς και συντρίμμια από τη μοιραία πτήση της AirFrance, που κατέπεσε στον Ατλαντικό το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα ενώ εκτελούσε την πτήση από το Ρίο προς το Παρίσια, ανακοίνωσε ότι εντόπισε η πολεμική αεροπορία της Βραζιλίας.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν περίπου 800 χλμ βορειανατολικά των νησιών Φερνάντο ντε Νορόνια, ανοιχτά των ακτών της Βραζιλίας, όχι πολύ μακριά από το σημείο στο οποίο ελήφθη το τελευταίο σήμα του αεροπλάνου, στις 14:14 ώρα Ελλάδος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας, Χόρχε Αμαράλ.

Όπως είπε πρόκειται για δύο σορούς ανδρών αλλά και για αντικείμενα που συνδέονται με επιβάτες της πτήσης, ανάμεσα στα οποία και μια βαλίτσα με ένα αεροπορικό εισιτήριο.

Ανάμεσα στα ευρήματα είναι και ένα μπλε κάθισμα, τον σειριακό αριθμό του οποίου η AirFrance ελέγχει για να δει αν προέρχεται από την πτήση.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ανασύραμε από το νερό συντρίμμια και σορούς από το αεροπλάνο της Airfrance» ανέφερε σε σχετική συνέντευξη τύπου, προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες χωρίς να επιβεβαιώσουμε τα ευρήματα που έχουμε στα χέρια μας».

Ήδη καθ’ οδόν βρίσκονται ιατροδικαστές για να αξιολογήσουν τα ευρήματα.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3602&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote