Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Τα τελευταία διλήμματα από τους αρχηγούς
Τα τελευταία διλήμματα από τους αρχηγούς Εκτύπωση E-mail
06.06.09

Τα τελευταία διλήμματα προς τους ψηφοφόρους, ενόψει της αυριανής ευρωκάλπης, απηύθυναν χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην κεντρική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ «μιας κυβέρνησης ευθύνης και μιας ηγεσίας χωρίς σχέδιο» και επιτέθηκε με οξύτητα κατά του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens.

Κατέβαλε επίσης προσπάθεια να «επαναπατρίσει» τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που κινούνται προς την αποχή και το ΛΑΟΣ, προαναγγέλλοντας αλλαγές του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο και πιο αυστηρή αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων και των κρουσμάτων βίας. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Siemens, τη χαρακτήρισε «σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ», ενώ σε συνέντευξή του στο Star είπε ότι δεν μπορεί να ασκείται κριτική στη Δικαιοσύνη για προφυλακίσεις ενηλίκων.

Ο κ. Παπανδρέου καταλόγισε αδυναμία στην κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα διαφθοράς, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να υποστηρίξει ποτέ ότι παρέλαβε «καμένη γη».


karhimerini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3596&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote