Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Εξέπεμψε 24 μηνύματα
Εξέπεμψε 24 μηνύματα Εκτύπωση E-mail
06.06.09

Το AirbusA330 της AirFrance, που κατέπεσε στον Ατλαντικό το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα ενώ εκτελούσε την πτήση από το Ρίο προς το Παρίσι εξέπεμψε 24 μηνύματα στα οποία ανέφερε ανωμαλία, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο από το Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων που έχει αναλάβει την τεχνική έρευνα από γαλλικής πλευράς.

 

 
Στο μεταξύ, οι δυνάμεις του στρατού και της αεροπορίας της Βραζιλίας δεν περισυνέλεξαν την Παρασκευή, πέμπτη ημέρα των ερευνών στον Ατλαντικό, κανένα κομμάτι από το Αirbus της AirFrance, ανακοίνωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος στη πόλη Ρεσίφε (βορειοδυτικά).

«Δεν περισυλλέξαμε τίποτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμείνουμε στη περιοχή για έρευνες για το αεροπλάνο», είπε ο στρατηγός Ραμόν Καρντόσο κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη πόλη Ρεσίφε απ' όπου συντονίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας.

«Οι έρευνες δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν μέχρι την ημέρα κατά την οποία θα είναι ανθρωπίνως αδύνατο να βρεθεί κάποιο αντικείμενο»,πρόσθεσε ο στρατηγός, αναφερόμενος στο δυστύχημα με γαλλικό αεροπλάνο με τους 228 επιβαίνοντες που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ενώ είχε αναχωρήσει από το Ρίο με προορισμό το Παρίσι.

ape

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3595&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 06.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote