Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Βρέθηκαν συντρίμμια
Βρέθηκαν συντρίμμια Εκτύπωση E-mail
02.06.09

Η στρατιωτική αεροπορία της Βραζιλίας βρήκε «θραύσματα» ενός αεροσκάφους στον Ατλαντικό Ωκεανό, σε απόσταση 650 χιλιομέτρων βορειοανατολικά των νήσων Φερνάντο ντε Νορόνια

αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για τα συντρίμμια του Airbus Α330 της Air France με 228 επιβαίνοντες, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τη Δευτέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας.

Στα συντρίμμια που εντοπίστηκαν υπάρχει και ένα αεροπορικό κάθισμα, σημείωσε ο εκπρόσωπος, Ζόρζε Αμάραλ.

Προς το παρόν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για το αεροπλάνο της Air France, γιατί χρειάζεται να εντοπιστεί τουλάχιστον «ένα κομμάτι με αριθμό σειράς, ένα στοιχείο αναγνώρισης», για να γίνει κάτι τέτοιο, κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Δύο αεροπλάνα της βραζιλιάνικης πολεμικής αεροπορίας, με ηλεκτρονικά βοηθήματα και ραντάρ, επιχειρούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας να βρουν κάποιο ίχνος του αεροσκάφους, σε απόσταση 1.100 χιλιομέτρων από τις ακτές της Βραζιλίας.

Το αεροσκάφος, που εκτελούσε την πτήση AF 447, απογειώθηκε από το Ρίο το βράδυ της Κυριακής και αναμενόταν να προσγειωθεί το πρωί της Δευτέρας στο Παρίσι. Δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, καθώς χάθηκε περίπου στα μισά της απόστασης μεταξύ Βραζιλίας και Αφρικής.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3576&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote