Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow ΑΚΑΜΠΤΟ ΣΤΙΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ…
ΑΚΑΜΠΤΟ ΣΤΙΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ… Εκτύπωση E-mail
25.05.09

Του Σάκη Σερέτη

Ο Μάιος μπορεί κάποτε να ήταν ο μήνας που γεννούσαν τα γαϊδουράκια ενώ κατά την διάρκεια του, γιορτάζαμε διάφορα ήθη και έθιμα, όπως τα Αναστενάρια παραδείγματος χάριν.
Τα χρόνια πέρασαν όμως, οι εποχές έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί και μπορεί εδώ στην παροικία μας να μην έχουμε τα γεννητούρια των συμπαθέστατων τετράποδων που προανέφερα , όμως σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουμε κληρονομήσει την υπομονή τους και εξακολουθούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, σε ότι αφορά στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Όσον αφορά στα Αναστενάρια ,μην νομίζεται πως είναι άσχετο με το θέμα μου, καθώς λίγο παρακάτω θα διαπιστώσετε την άμεση σχετικότητα τους με την περίπτωση των εγχώριων πρωταγωνιστών του θιάσου της «κραταιάς»,όπου εξακολουθεί να παίζεται με επιτυχία το σήριαλ «πήρα ένα γράμμα πικραμένο».

Επί πέντε συνεχόμενα χρόνια. οι γαλάζιοι «πορφυρογέννητοι» της Ομοσπονδίας, εξακολουθούν παρόλα τα σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση του οργανισμού να βρίσκονται στις καρέκλες της εξουσίας, αδιαφορώντας ολοφάνερα για την ηθική κατρακύλα και την απαξίωση που έχουν επιβάλλει με τις ενέργειες τους, υιοθετώντας
παράλληλα και ένα άκαμπτο στιλ επιλεκτικής ενημέρωσης.
Με τακτική σκοταδισμού και φραστικούς ακροβατισμούς έχουν εγκαταστήσει «σεμνά και ταπεινά» την μεγάλη του ψεύδους σκηνή, προβάλλοντας τα εξαπτέρυγα της γαλάζιας σχολής, ενώ τα παπαγαλάκια τους σε ένα ρόλο υπερπροστατευτικό, αναλαμβάνουν με την μέθοδο του αποπροσανατολισμού (παλιά τους τέχνη κόσκινο).να αποδυναμώσουν κάθε φωνή που είναι αντίθετη με τα καμώματα τους.
Ο γράφων, από την αρχή εναντιώθηκε σε αυτό το επιχειρούμενο διαφθορείο συνειδήσεων και ακολουθώντας σταθερά την ίδια πορεία, εξακολουθεί να εναντιώνεται στο κουκούλωμα των σκανδάλων καθώς και στο θάψιμο των αποδοκιμασιών που προέρχονται από τους «αντιφρονούντες».
Ωστόσο η μακρόχρονη ψευδαίσθηση υπεροχής που αποκόμισαν από τα φιλικά Μ.Μ.Ε, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην καλλιέργεια αλαζονικής συμπεριφοράς των γαλάζιων «πορφυρογέννητων» που δυστυχώς για αυτούς, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει και Λουδοβίκεια χαρακτηριστικά, συγκεντρώνοντας όμως παράλληλα γερές δόσεις αποδοκιμασίας ακόμα και από την δική τους πλευρά ….
Τελικά η σημερινή διοίκηση υπό τον κ. Δ. Καλαμαρά, αποδεικνύεται ότι ξεπλένει καλύτερα και κουκουλώνει αποτελεσματικότερα τα σκάνδαλα πάσης μορφής, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην αυλή της και όταν στριμωχτεί στην γωνία, επιστρατεύει και την πεζοδρομιακή διάλεκτο, καθόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (κλειστά μαγνητόφωνα) .
Όμως υπάρχει μια μαρτυρία κλειδί που ξεσκεπάζει τα κατορθώματα στελεχών του οργανισμού (επιστολή Α.Σκοτίδα),καθώς και την τακτική της συγκάλυψης που ακολουθήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, από παλαιούς και νέους «παράγοντες».
Η έντονα μεθοδευμένη άρνηση ανάγνωσης της επίμαχης επιστολής από τον κ.Δ.Καλαμαρά, αποδεικνύει τις προθέσεις του, καθώς προσπαθεί να αποφύγει την καυτή πατάτα που αφορούν στις εκρεμμείς υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος, επικαλούμενος την δήθεν θέληση του κ.Α.Σκοτίδα, που θέλει να μην διαβαστεί η επιστολή που ο ίδιος κατέθεσε επίσημα από τον Φεβρουάριο.
Όμως εδώ κολλάνε τα Αναστενάρια που προανέφερα, καθώς ο κ Α.Σκοτίδας με νεότερη επιστολή που κατέθεσε στις 10 Μαΐου 09, αναφέρει ότι ποτέ δεν ζήτησε την αναβολή ανάγνωσης της επιστολής του και κατά συνέπεια, όλη αυτή η καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον κ.Δ.Καλαμαρά ….
Έτσι λοιπόν ,κάπου εδώ αρχίζει το ξήλωμα του πουλόβερ της συγκάλυψης και πιθανώς η αρχή στο ξεσκαρτάρισμα.
Εκτός αν κλείσει και αυτό το μαγαζί στα πρότυπα του άλλου (Βουλή),οπότε η υπομονή θα πρέπει να παραταθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο..
Όμως επειδή η μυρωδιά του σκανδάλου Διαμαντίδη έχει αφήσει τα μαύρα κατάλοιπα της, η υπόθεση της ασφαλιστικής αποζημίωσης των $25.000 παραμένει περιέργως ανεξιχνίαστη και η νεότερη επιστολή Σκοτίδα αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει λόγος άλλης αναβολής για την ανάγνωση της ,ας μην ονομάσουμε τον Μάιο μήνα της γαϊδουρινής υπομονής, γιατί τότε ξεφεύγουμε από τα ήθη και τα έθιμα μας.
Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόσφατη επιστολή –καταγγελία των επτά μελών του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, πονοκεφαλιάζει τους «παραπλανηθέντες» συνοδοιπόρους του κ.Καλαμαρά και τους δημιουργεί άγχος για το αύριο.
Ωστόσο επειδή δεν είναι δικαστές και φυσικά δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν την τακτική της στρουθοκαμήλου, ας μεριμνήσουν η καταγγελία αυτή να συζητηθεί κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης που θα γίνει στις 27 Μαιου09 και ας αφήσουν τα μέλη του οργανισμού πλειοψηφικά να αποφασίσουν.
Υ.Γ
Αυτή είναι η νεότερη επιστολή του κ.Α.Σκοτίδα
May 10, 2009
Mr. Demetrios Kalamaras, President
Members of the Board of Directors
Federation of Hellenic Societies of Greater New York
22-51 29th Street
Astoria, NY 11105
Dear Mr. Kalamaras:
This letter is in reference to a letter, dated January 6, 2009, which I have submitted twice to you and the General Secretary of the Federation. As I made abundantly clear in the Board of Directors’ meeting approximately three months ago, during which I resigned from the Board of Directors, although it is not my intention to interfere with your internal affairs, I nonetheless stated in an unequivocal manner that I have neither withdrawn this letter nor expressed a wish to delay the reading of this letter.
Therefore, any delay in the reading of this letter is based on your decision and/or the decision of the General Secretary and the remaining members of the Board of Directors. Furthermore, any statement suggesting that I have withdrawn this letter or have requested from you or any other person to delay the reading of this letter, is falsifying the truth.
If you have any questions or wish further information, please contact me. Thank you in advance.
Sincerely,
Paul Skotidas
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3535&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 09.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote