Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η Μ. Γιαννάκου αναζητεί νεούς ψηφόρους, ο Λ. Ζαγορίτης συσπειρώνει τους παλιούς
Η Μ. Γιαννάκου αναζητεί νεούς ψηφόρους, ο Λ. Ζαγορίτης συσπειρώνει τους παλιούς Εκτύπωση E-mail
20.05.09

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ευρωεκλογών, στα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης η Μαριέττα Γιαννάκου εξέφρασε την αισιοδοξία της

για την έκβαση της επερχόμενης εκλογικής μάχης. Η υπευθυνότητα που έδειξε διαχρονικά η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη χώρα μας την θέση που της αξίζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστήριξε η υποψήφια ευρωβουλευτής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ενισχυμένο ρόλο που προβλέπει η Συνθήκη της Λισαβόνας για το Ευρωκοινοβούλιο. Σημείωσε, μάλιστα, ότι “με τη συνθήκη της Λισαβόνας, ο πολίτης αναγορεύεται σε κάτι πολύ σημαντικό”.

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης, από τη μεριά του, υποστήριξε ότι οι πολίτες καλούνται την 7η Ιουνίου να επιλέξουν ανάμεσα "στην υπεύθυνη στάση και στο λαϊκισμό". Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του ομολόγου του στο ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη τροποποίησης του Συμφώνου Σταθερότητας, είπε:  "Ο κ. Ραγκούσης ας μάθει καλύτερα τι σημαίνει το σύμφωνο σταθερότητας. Στις χώρες που είναι εκτός συμφώνου το εισόδημα των πολιτών μειώθηκε κατά 25%".

Από την Πέμπτη οι διαφημίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας θα αρχίσουν να προβάλλονται από την προσεχή Πέμπτη, ενώ χθες το βράδυ ολοκληρώθηκαν τα τελευταία γυρίσματα. Παράλληλα, τα στελέχη της Ν.Δ., κατόπιν των οδηγιών που τους έδωσε ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αναμένεται να επικεντρώσουν τα επιχειρήματά τους σε θέματα οικονομίας και Ευρώπης. Αναφορικά με το αν θα απαντήσει σε ενδεχόμενη αρνητική διαφήμιση του ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική παράταξη, πηγές της Ρηγίλλης επισημαίνουν με νόημα ότι “η Ν.Δ. έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν επενδύει στην πόλωση”. Η ίδια πηγή, αν και δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις, υπογράμμισε πως “θα ήταν ωραίο ένα τέτοιο ενδεχόμενο”.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3510&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote