Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ρεκόρ δημοφιλίας της Μέρκελ Εκτύπωση E-mail
09.04.07
Στο 70% βρίσκεται η δημοτικότητα της καγκελαρίου της Γερμανίας, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στον Τύπο της χώρας. Το παράδοξο, ωστόσο, είναι ότι οι ερωτηθέντες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση του «μεγάλου συνασπισμού», του οποίου η Μέρκελ ηγείται.
Εξίσου απογοητευτικά είναι και τα ποσοστά τον πολιτικών κομμάτων: Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU/CSU) της καγκελαρίου συγκεντρώνει το 36% και οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) το 31%.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέρκελ ηγείται του «μεγάλου συνασπισμού» των δύο κομμάτων μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2005, όταν κανένα κόμμα δεν κατάφερε να ελέγξει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών.

Επιπλέον, το 62% των ερωτηθέντων δήλωσε μη ικανοποιημένο από την κυβέρνηση, ενώ το 52% των πολιτών τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης 3.000 Γερμανών στρατιωτών στο βόρειο Αφγανιστάν.

Πάντως, το 63% των ερωτηθέντων τάχθηκε κατά της αποστολής, την περασμένη εβδομάδα, έξι αναγνωριστικών αεροσκαφών προκειμένου να συνδράμουν στην αποστολή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 17.04.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote