Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
14.05.09

Του Σάκη Σερέτη

Έδρασαν πάλι οι eπιτελάρχες της ταξιαρχίας των ενάρετων «διαχειριστών» της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Η πρόσφατη πεζοδρομιακή συμπεριφορά του προέδρου κ.Δημήτρη Καλαμαρά προς τον κ.Ντίνο Ράλλη, αλλά και η σιωπηλή συμπαράσταση των παρόντων υποστηρικτών του, λάμπει σαν φάρος στο φουρτουνιασμένο πέλαγος των σκανδάλων που σκόπιμα και χωρίς τσίπα αποσιωπούν .

Αυτή όμως η πεζοδρομιακή συμπεριφορά και τα βρισίδια του Δημήτρη Καλαμαρά , αποτέλεσαν το καλωσόρισμα προς την κ.Αυγερινή Κατέχη, η οποία κλήθηκε να συμπληρώσει κενή θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός, καθώς και μια πρώτη γεύση από την ποιότητα των ανθρώπων που κουμαντάρουν τις τύχες του θεσμού. (ο καθένας ότι έχει δείχνει ).

Το απίστευτο μνημείο οικονομικής και διοικητικής ατασθαλίας που έστησε με τα «κατορθώματα» του ο τέως πρόεδρος Νίκος Διαμαντίδης ,έχει βρει στο πρόσωπο του νυν Δημήτρη Καλαμαρά ,άξιο συντηρητή και συνεχιστή στο δρόμο της συγκάλυψης.
Χορηγός και περιστασιακός στυλοβάτης στο σαθρό αυτό οικοδόμημα ,ο γενικός γραμματέας Πέτρος Γαλάτουλας και οι γαλάζιες μαριονέτες που τον πλαισιώνουν και διεκδικούν μερίδιο εξουσίας, έχοντας για άλλοθι την μηδενική προσφορά στον τομέα που τους έχει ανατεθεί.(Διαθέτουν όμως «σεμνά και ταπεινά» κομματικά ένσημα).
Τα παραδείγματα δυστυχώς ατελείωτα και ο κατάλογος θα συνεχίσει να μακραίνει, εάν δεν βρεθεί ο τρόπος να απομακρυνθούν οι μωροφιλόδοξοι εραστές της δημοσιότητας, οι οποίοι ζημιώνουν τον οργανισμό συγκαλύπτοντας οικονομικά σκάνδαλα και διοικητικές ατασθαλίες , ενώ ταυτόχρονα υποστέλλουν την σημαία της αξιοπιστίας από τον ιστό της «κραταιάς».
Πρώτα κάνουν την ζημιά, είτε από ιδιοτέλεια, είτε από επιπολαιότητα και έλλειψη στοιχειώδους σκέψης, πάντα όμως υπό το καθεστώς της άκρατης αδιαφορίας, καθόσον το μήνυμα της ατιμωρησίας, έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό των γαλάζιων «επιτελών». Όπως επίσης και των τελευταίων γαλάζιων παιδιών που βολεύτηκαν σε θέσεις κλειδιά, χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και των καθηκόντων που έχουν επωμισθεί.
 
Άνθρωποι ετερόκλητοι που τυγχάνει (το τυχαίο έχει σημασία) να κατοικοεδρεύουν στον ίδιο χώρο, βιώνουν την δική τους μοναξιά έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και νομίζουν, ότι δικαιούνται το ελαφρυντικό του ακαταλόγιστου.
Ωστόσο με την πραγματικότητα που πεισματικά αρνιούνται να ευθυγραμμισθούν, θα τους συνδέσουν τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις που έρχονται πολύ σύντομα…..
Τα καλυτέρα έρχονται!!!
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3481&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων