Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Τομές στην κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη ετοιμάζει ο Ομπάμα
Τομές στην κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη ετοιμάζει ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
14.05.09

Ριζικές τομές στον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και περίθαλψης, που απασχολεί περίπου 40 εκατομμύρια αμερικανούς, είναι αποφασισμένος να κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

ο οποίος δήλωσε πως γίνεται πια προεργασία, ώστε η Βουλή των Αντιπροσώπων καθώς θα λήγει ο Ιούλιος να εξετάσει νομοσχέδιο για "συνολική αναθεώρηση" του συστήματος. "Δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία να αναβάλλουμε. Όλα τα αστέρια είναι μαζεμένα" για να προχωρήσουμε στη μεταρρύθμιση αυτή, ανέφερε ο πρόεδρος Ομπάμα σχολιάζοντας την πολιτική πρωτοβουλία του, την οποία χαρακτήρισε "ιστορική", αν και αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη με τα "πυρά" των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο.

Σήμερα, τα περίπου 40 εκατομμύρια Αμερικανών που είναι ανασφάλιστοι καταφεύγουν για τα προβλήματα της υγείας τους στον ιδιωτικό τομέα, προκαλώντας μία διόγκωση του ήδη πάρα πολύ μεγάλου δημοσιονομικού ελλείμματος των Ην. Πολιτειών.

Τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, όσο και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, επέμειναν ότι την 31η Ιουλίου φέτος θα έχει οπωσδήποτε παρουσιαστεί το νομοσχέδιο στην τελική εκδοχή προς συζήτηση και ψήφιση. Τούτο, επειδή τον Αύγουστο το αμερικανικό Κογκρέσο βρίσκεται στις ετήσιες διακοπές.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3476&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote