Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Εκτύπωση E-mail
06.05.09

Της Χαράς Σαριδάκη

Συνοδοιπόρο την επιτυχία στον δρόμο της παράδοσης απέδειξαν πως έχουν τα μέλη του Πανηλειακού συλλόγου Νέας Υόρκης και με την πολυάριθμη παρουσία μελών και φίλων, γιόρτασαν και φέτος το καθιερωμένο Πασχαλινό έθιμο το Σάββατο Μαΐου 2 στο Χιώτικο Σπίτι στην Αστόρια.

Μια άρτια οργανωμένη βραδιά φορτωμένη με καλό φαγητό, κέφι , χορό και τραγούδια για όλες τις ηλικίες.
«Λάκωνας» στην ομιλία του ο πρόεδρος κ.Ηλίας Δημητρόπουλος καλωσόρισε πρόσχαρα όλους τους καλεσμένους και ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα των μεγάλων και κουραστικών λόγων, έδωσε την πρώτη νότα για μια ευχάριστη βραδιά..
Όμως για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση χρειάζονται και αρκετοί αφανείς ήρωες, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι άλλοι από τα μέλη καθώς και τους εθελοντές του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου που έχει ως εξής : αντιπρόεδρος. Κ. Κολοβάδης , γραματέας . Σ. Κωνσταντακόπουλος ταμίας . Ν, Λαδάς . Γ. Παπαδοπούλου, κ Α. Κολοβάδη, Χ. Αποστολοπούλου, Ε. Πάπα , .Σ. Κοκόνης ,. Ν. Κωστόπουλος κ. Ν. Συνόπουλος,. Χ. Κωνσταντακοπούλου και κ. Γ. Νταβάρη.
Η παρουσία αρκετών νέων ανθρώπων έδωσε μηνύματα αισιοδοξίας στους διοργανωτές, καθώς στην νεότερη γενιά εναποθέτει ο κάθε σύλλογος τις ελπίδες του, για την απρόσκοπτη συνέχεια του στο πέρασμα του χρόνου.
Καλή συνέχεια.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3439&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 29.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote