Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σε εφέτη ανατίθεται η έρευνα για τα ομόλογα
Σε εφέτη ανατίθεται η έρευνα για τα ομόλογα Εκτύπωση E-mail
07.06.07
Την επίσπευση των διαδικασιών διερεύνησης της υπόθεσης του ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ, που είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμη και σε προφυλακίσεις υπόπτων έως το τέλος Ιουλίου, εκτιμάται ότι σηματοδοτεί η διαφαινόμενη ανάθεση της περαιτέρω δικαστικής έρευνας σε εφέτη-ανακριτή. Προς τούτο, χθες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Γιώργος Κολιοκώστας ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν επαρκέστατες ενδείξεις για την απαγγελία σοβαρότατων κατηγοριών εις βάρος των υπευθύνων της «διακίνησης» του ομολόγου, μεταξύ των οποίων για τα αδικήματα της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της φοροδιαφυγής. 

Εν τω μεταξύ, τα τέσσερα Ταμεία που επένδυσαν στο δομημένο ομόλογο υπέβαλαν χθες συμβιβαστική πρόταση προς την J.P. Morgan, αποδεχόμενα την επαναγορά του από την τράπεζα με την εκ μέρους της καταβολή τμήματος των τόκων.

Τέλος, ο αποπεμφθείς ειδικός γραμματέας του υπ. Απασχόλησης κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος θα κληθεί εκ νέου να καταθέσει στον εισαγγελέα Εφετών κ. Αντώνη Λιόγα, καθώς από την κατάθεση του πρώην προέδρου του ΤΕΑΔΥ κ. Αγάπιου Σημαιοφορίδη προκύπτει ότι γνώριζε τους υπευθύνους της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=339&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 07.06.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων