Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Έφθασε ο Καραμανλής
Έφθασε ο Καραμανλής Εκτύπωση E-mail
23.04.09

Κατά τη διήμερη επίσκεψή του ο Κώστας Καραμανλής θα έχει επαφές με τον Πρόεδρο Χριστόφια, τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β', τον Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Καρογιάν και την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Επίσης θα απευθύνει ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων. Συγκεκριμένα σήμερα, θα δει τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη και την ΓΓ των Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με με την Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και Αδήλωτων Αιχμαλώτων.

 

Αυτή την ώρα διεξάγεται συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και του Ελληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία των συζύγων τους Ελσης Χριστόφια και Νατάσας Καραμανλή και των Υπουργών Εξωτερικών Μάρκου Κυπριανού και Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Καραμανλής έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 3.15 μμ. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και άγημα της Εθνικής Φρουράς απέτισε τιμές. Ο Ελληνας Πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στο προαύλιο του Προεδρικού και στη συνέχεια εισήλθε στο Προεδρικό για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Χριστόφια.

 

Στις 21:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και η κ. Χριστόφια θα παραθέσουν επίσημο δείπνο προς τιμή του Ελληνα Πρωθυπουργού και της κ. Καραμανλή στο ξενοδοχείο Χίλτον.

 


politis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3385&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 23.04.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote