Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
20.04.09

Του Σάκη Σερέτη

 Την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και διακηρύσσει περιστολή των δημοσίων δαπανών, μια πολυμελής αντιπροσωπεία βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη μας, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της μεταχρονολογημένης παρέλασης.

Έτσι ακούσαμε από την γενική Πρόξενο κ.Αγη Μπαλτά να μας ενημερώνει, ότι για λόγους περιστολής εξόδων, θα μειωθεί η δύναμη του αγήματος των Ευζώνων που θα παρελάσει στην 5η λεωφόρο, ενώ παράλληλα θα μειωθεί και ο χρόνος παραμονής τους.

Παράλληλα όμως ακούσαμε, ότι μια 10μελής αντιπροσωπεία βουλευτών θα έρθει για την παρέλαση και φυσικά στην περίπτωση αυτή, ας πάει και το παλιάμπελο της περιστολής εξόδων.
Πόσο σημαντική μπορεί να θεωρηθεί η πολυμελής πολιτική αντιπροσώπευση για τους Ομογενείς, θα το καταδείξει η συνέχεια καθώς και η συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής τους.  
Αντίθετα ο μειωμένος αριθμός Ευζώνων σίγουρα θα συζητηθεί αρνητικά και ιδιαίτερα σε μια περίοδο, που τα καμώματα των εκλεγμένων πατερούληδων του Έθνους και η σκανδαλολογία αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης.
Έτσι η περιστολή εξόδων σηματοδοτεί μεν την μείωση του αριθμού των Ευζώνων, αλλά  αποδεικνύεται επιταγή χωρίς αντίκρισμα  στην περίπτωση των 10 βουλευτών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ταξιδιωτικό σαφάρι στην πόλη μας, απολαμβάνοντας διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και πλουσιοπάροχα γεύματα στα καλύτερα εστιατόρια, σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.
Ενώ παράλληλα θα έχουν και την ευκαιρία να εξυπηρετήσουν και τους κομματικούς τους σκοπούς ,αφού οι περισσότεροι θα συναντηθούν έστω και ανεπίσημα, με τους εγχώριους παράγοντες της κομματικής τους πελατείας.
Όσον αφορά την μονόπλευρη περιστολή εξόδων, τι να πει κανείς;  
Ένα πράγμα τους ταιριάζει.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο υπουργός μεταφορών, Ευριπίδης  Στυλιανίδης.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3373&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote