Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ; Εκτύπωση E-mail
18.04.09

Του Σάκη Σερέτη

Την ώρα που ο λαός με θρησκευτική κατάνυξη διανύει την εβδομάδα των παθών περιμένοντας την ανάσταση, ο πολιτικός κόσμος της μαμάς πατρίδας, βρίσκεται εγκλωβισμένος στα δικά του πάθη, σηκώνοντας γαλαζοπράσινους σταυρούς τύπου «Παυλίδη-Σήμενς», υπό το άγρυπνο βλέμμα των παντοδύναμων δημοσκοπήσεων.

Οι γαλάζιοι βουλευτές που πρόσφατα «έχασαν» την συνείδηση τους στην μάχη του Βατοπεδίου και αποχώρησαν από την κρίσιμη ψηφοφορία, προφανώς ανάρρωσαν από την απώλεια συνείδησης , επανάκτησαν δυνάμεις και επιτέλους , ψήφισαν κατά συνείδηση στην περίπτωση Παυλίδη .

Αυτή η συνειδησιακή ψήφος των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος όμως, έπλεξε το ακάνθινο στεφάνι στα μέτρα του Αριστοτέλη Παυλίδη, ο οποίος φορώντας τον μανδύα της προανακριτικής, βαδίζει στον Γολγοθά της άγονης γραμμής, ψελλίζοντας «Δεν δέχομαι υποδείξεις, Δεν παραιτούμαι, Δεν ανεξαρτητοποιούμαι….

Ωστόσο, επειδή ενός Παυλίδη μύρια έπονται και στην φαρέτρα του Έλληνα πολίτη, εξακολουθούν να υπάρχουν τα δηλητηριώδη βέλη τύπου υποκλοπών, ομολόγων, κουμπάρων, και μακροχέρηδων Βατοπεδινών προσκυνητών, το κλίμα βαραίνει επικίνδυνα για την κυβέρνηση εν όψει ευρωεκλογών και η ήττα που προδιαγράφεται, επιβάλλει κινήσεις αντιπερισπασμού.

Επιχειρεί λοιπόν ο «καταλληλότερος» για Πρωθυπουργός την τελευταία στιγμή , να διαμορφώσει την πολιτική σκακιέρα, επαναφέροντας στην επιφάνεια το σκάνδαλό της Σήμενς, το οποίο ουσιαστικά πλήττει κυρίως το Πασόκ.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι περάσαμε στον αστερισμό μιας προεκλογικής περιόδου, είτε μόνο για ευρωεκλογές ,είτε για διπλές όπως θέλουν τα διάφορα σενάρια ,έχοντας όμως σαν επίκεντρο τα σκάνδαλα και όχι την οικονομική κρίση, που βασανίζει τον Έλληνα πολίτη .

Είμαι καλά γιατρέ μου ή έχω παραισθήσεις;

Ο τόπος όλος βουίζει από τις μίζες που έπαιρναν για δεκαετίες τα δυο κόμματα εξουσίας και εγώ ο «κυρίαρχος λαός», θα πάω μετά βαΐων και κλάδων να ψηφίσω ένα από τα δυο;

Που είναι εκείνη η αδέκαστη και ανεπηρέαστη δικαιοσύνη ,που αποτελεί το καταφύγιο των απλών πολιτών;

Ποιος θα μας προστατέψει από τα ληγμένα χάπια των παραισθήσεων, που μας ταΐζουν με συνταγή εξεταστικής και προανακριτικής επιτροπής;

Όμως Πάσχα έρχεται και αρκετά θα μας ανέβει η πίεση και η χοληστερίνη από την κατανάλωση του πατροπαράδοτου οβελία.

Ας μην επιτρέψουμε έστω και προσωρινά , σε όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους πρωταγωνιστές της μίζας να μας ανεβάσουν στροφές που σπάνε τα πιεσόμετρα….

Καλό Πάσχα.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3369&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 18.04.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote