Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. υποψήφια κρησφύγετα του Παλαιοκώστα
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. υποψήφια κρησφύγετα του Παλαιοκώστα Εκτύπωση E-mail
18.04.09

Η διαφυγή του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι από το κρησφύγετο στο Αλεποχώρι, αναγκάζει τους αστυνομικούς να καταστρώσουν νέα σχέδια και να υπολογίσουν και πάλι τις πιθανές κινήσεις των δύο κακοποιών.

Οι δύο άνδρες σίγουρα θα αναζητήσουν και πάλι ένα σπίτι για να μπορέσουν να κρυφτούν. Η προηγούμενη εμπειρία δείχνει, ότι προτιμούν τις μονοκατοικίες, συνήθως στις άκρες των οικισμών που βρίσκονται, ενώ φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εκτιμώντας ότι ο Παλαιοκώστας θα είχε ένα εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που το κρησφύγετο του Αλεποχωρίου εντοπιζόταν, όπως και έγινε, έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» της σπίτια που είτε νοικιάστηκαν πρόσφατα, είτε είναι προς ενοικίαση. Αν δεν έχει νοικιαστεί ήδη σπίτι από τους κακοποιούς, τότε το ερώτημα είναι, ποιος θα εμφανιστεί για να το νοικιάσει, αφού και η μυστηριώδης γυναίκα πλέον είναι γνωστή στην Αστυνομία. Ένα ακόμη ερώτημα προκαλεί το γεγονός, ότι ενώ στην πρώτη απόδραση ο Παλαιοκώστας και ο Ριζάι ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, τώρα σχεδόν 2 μήνες μετά την δεύτερη απόδρασή τους είναι ακόμη μαζί.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν, ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχοντας περάσει τα χρόνια, ίσως να θέλει μαζί του ένα συνεργό λιγότερο γνωστό, νεότερο και πιο ευέλικτο. Τα δικά του «λημέρια» άλλωστε έχουν σχεδόν χαρτογραφηθεί από την Αστυνομία και έτσι αναγκαστικά φαίνεται να ακολουθεί τον Ριζάι, που και την περιοχή της Βοιωτίας γνωρίζει καλά και έχει ιδιαίτερη εκτελεστική δεινότητα. Οι επόμενες μέρες θα βοηθήσουν τους κακοποιούς να περάσουν απαρατήρητοι στην επαρχία, καθώς θα κρυφτούν με ευκολία ανάμεσα στους εκδρομείς, που θα βρεθούν εκεί για να περάσουν το Πάσχα.

Εν τω μεταξύ, όλα τα ευρήματα από το σπίτι του Αλεποχωρίου έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί από την ανάλυσή τους και κυρίως των κινητών τηλεφώνων περιμένουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τις κινήσεις του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Πηγή: ALPHA

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3367&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote