Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η ερμηνεία της αποχής και τα αδιάφορα σφυρίγματα των αυτοδιόριστων…. Εκτύπωση E-mail
05.06.07

Του Σάκη Σερέτη 

Περάσαμε στον Ιούνιο σιγά-σιγά και σε λίγο καιρό η “κραταιά”,θα κατεβάσει τα ρολά των καλοκαιρινών διακοπών και θα ξεκινήσει για αλλες πολιτείες οπου θα επιχειρήσει να επιμορφώσει τους Ελληνες ιθαγενείς για τα κατορθώματα της.

Στίς αποσκευές της θα κουβαλάει την ολόφρεσκη εντολή της επιμόρφωσης,που απέσπασε με δημοκρατικό τρόπο απο την  “μεγαλειώδη” σε ογκο γενική συνέλευση της μειοψηφίας.

Ακολουθώντας την τακτική “αλλα λόγια να αγαπιόμαστε” οι εγκέφαλοι του αντιπερισπασμού, σκαρφίστηκαν την διοργάνωση αυτού του συνεδρίου,που και δόξα θα τους αποφέρει, αλλά και “σημαντικό”εργο που θα μπορούν να επιδείξουν στο αμεσο μέλλον,οταν αποφασίσουν να κατέβουν για εκλογές.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης λοιπόν,εχει αναλάβει εργολαβικώς να διαφωτίσει τους Ελληνες για την πορεία των Ομογενών ολης της Αμερικής,χωρίς ομως την συμμετοχή αλλων φορέων, που προέρχονται απο διαφορετικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ενα δελτίο τύπου που μοιράσθηκε πρός τα εξω,αναφέρει οτι η γενική συνέλευση εντυπωσιάσθηκε απο το μεγάλο εγχείρημα του συνεδρίου και ενέκρινε και τα σχετικά κονδύλια που απαιτούνται για τις ανάγκες του συνεδρίου.

Μόνο που δεν ανέφεραν για το υψος των χρηματικών ποσών που θα πρέπει να δαπανηθούν,καθώς και ποιοί θα ειναι οι αποδέκτες.

Ποιές ανάγκες καλύπτει η Ομοσπονδία με την διεξαγωγή του συνεδρίου,που μοναδικό στόχο εχει να αποσυντονίσει την Ομογένεια και μα στρέψει το ενδιαφέρον της,σε κάποιο αλλο σημείο;

Πόσοι απο τους παρόντες ψήφισαν, εχοντας μπροστά τους ολοκληρωμένη εικόνα  για ολα αυτά που εχουν σχεδιάσει οι εγκέφαλοι του συνεδρίου;

 Πόσοι σύλλογοι αποτελούν το δυναμικό της Ομοσπονδίας και πόσοι παρευρέθησαν;

Τι ανέφερε  στην γενική συνέλευση η συμβουλευτική επιτροπή και πότε σχεδιάζει να ολοκληρώσει το θεάρεστο εργο της;

Γιατί δεν εδωσαν στην δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα της Παρελάσεως (εστω και ατυπα), καθώς και τις δραστηριότητες της επιτροπής ασφαλιστικού,που οπως διαβάσαμε προεδρεύει ο πληθωρικός γενικός γραμματέας.

Ευτυχώς που στην τελευταία παράγραφο του δελτίου τύπου που συνέταξε η “γραμματεία”της Ομοσπονδίας,ανέφεραν και το ονομα του “προέδρου” και με λίγες λέξεις, περιέγραψαν γλαφυρώτατα την εκτενή αναφορά πεπραγμένων του Δ.Σ.,που οπως αφήνουν να εννοηθεί,εξακολουθεί να παραμένει πρόεδρος,εστω και αν παραγκωνίζεται.

Οσον αφορά το Υπουργείο Τύπου που αναφέρεται οτι θα συνεργαστεί για την διεξαγωγή αυτου του υπερατλαντικού εγχειρήματος,καλό θα ηταν να αφιερώσουν κάνα δυο αράδες παραπάνω,ωστε να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος, πως αντιμετωπίζει η επίσημη Ελληνική πολιτεία το φαινόμενο του διχασμού που πατρονάρουν με την αλλαζονική στάση τους οι αυτοδιόριστοι της “κραταιάς”.

Ειμαι απόλυτα σίγουρος οτι και το γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης,αλλά και η Γενική Πρόξενος,θα μπορούν να τους παρέχουν αρκετές πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=336&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote