Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ξέφυγε πάλι ο Παλαιοκώστας
Ξέφυγε πάλι ο Παλαιοκώστας Εκτύπωση E-mail
14.04.09

Έρευνα πραγματοποίησε η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι στο κέντρο του Αλεποχωρίου, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν το κρησφύγετο του Βασίλη Παλαιοκώστα

και του Αλκέτ Ριζάι, μετά την απόδρασή τους με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το σπίτι, ένα διώροφο, νοίκιασε πριν από περίπου ένα μήνα, μία ψηλή ξανθιά γυναίκα, η οποία είπε στον ιδιοκτήτη ότι ήταν έγκυος και επρόκειτο να μείνει εκεί μαζί με το σύζυγό της και τους γονείς της. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι περούκες, καπέλα και διάφορα είδη μεταμφίεσης, αλλά δεν βρήκαν όπλα ή χρήματα.
]
O Παλαιοκώστας κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεφύγει από την αστυνομία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Αστυνομικοί σε μπλόκο, στο Αλεποχώρι, έκαναν σήμα σε ένα μαύρο τζιπ να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. Από τη στιγμή εκείνη άρχισε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα κατά την οποία οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του αυτοκινήτου. Τελικά ο οδηγός, που όπως απεδείχθη ήταν ο διαβόητος κακοποιός, εγκατέλειψε το όχημα και κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΕΚΑΜ, ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, που μαζί με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του φυγά. Μέσα στο τζιπ βρέθηκε ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και πέντε κινητά τηλέφωνα.

flash

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3350&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote