Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Δεν το έκανα για'μένα αλλα για τη φουκαριάρα τη χώρα μου
Δεν το έκανα για'μένα αλλα για τη φουκαριάρα τη χώρα μου Εκτύπωση E-mail
12.04.09

Όχι μόνο παραδέχεται ο Ευρίπιδης Στυλιανίδης το πολυτελές ταξίδι του(που αποκαλύπτει σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) στο Παρίσι μαζί με τη σύζυγό του

αλλά "καρφώνει" και τους συναδέλφους του λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης τα  ίδια κάνουν .

Ο υπουργός προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρει , ότι ότι έκανε, το έκανε βάσει πρωτοκόλλου . Βέβαια το πρωτόκολλο δεν αναφέρει πουθενά ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει τα εισιτήρια της συζύγου της υπουργού σε bussines class  και μάλιστα να αναχωρεί μια ημέρα νωρίτερα απο τον υπουργό .  Φυσικά το πρωτόκολλο , που επικαλείται ο υπουργός δεν αναφέρει ότι τα μέλη της κυβερνήσεως πρέπει να μένουν στο ακριβότερο ξενοδοχείο της πόλης όπου επισκέπτονται και να διαλέγουν όχι μόνο μια απλή σουίτα αλλά  μια απο τις ακριβότερες σουίτες του ξενοδοχείου .

Το πρωτόκολλο επίσης δεν αναφέρει ότι ο εκάστοτε υπουργός της κυβέρνησης πρέπει να νοικιάζει αίθουσα του ξενοδοχείου που διαμένει για να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του την στιγμή που μπορεί να χρησιμοποιήσει για τον σκοπό αυτό τα κτίρια της ελληνικής πρεσβείας . Επίσης το πρωτόκολλο δεν αναφέρει ότι ο υπουργός  πρέπει να νοικιάζει λιμουζίνες κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα,  τη στιγμή που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λιμουζίνα(που επίσης πληρώνει ο ελληνικός λαός )του Έλληνα πρέσβη της χώρας που επισκέπτεται .

Η αντίληψη που έχει ο κ. Στυλιανίδης, για την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, όχι μόνο προκαλεί αλλά και εξοργίζει ,τη στιγμή που η χώρα και οι πολίτες της υποφέρουν  απο την οικονομική κρίση . Τελός υπενθυμίζοντας τα αυτονόητα, αν αυτό είχε συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα,  ο υπουργός  θα είχε πάει σπίτι του και αν δεν το αποφάσισε ο ίδιος , θα έπρεπε να τον είχε απαλλάξει ήδη απο τα καθήκοντα του ο πρωθυπουργός .

protothema

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3340&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων