Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα δεν έλαβε βίζα εισόδου στη Βρετανία
Ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα δεν έλαβε βίζα εισόδου στη Βρετανία Εκτύπωση E-mail
12.04.09

Ενας ετεροθαλής αδελφός του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν έλαβε βίζα εισόδου στη Βρετανία τον Ιανουάριο διότι είχε συλληφθεί στη διάρκεια προηγούμενης επίσκεψης του στην χώρα αυτή για πιθανολογούμενη σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με την εφημερίδα «The News of the World».

 

 

Ο Σάμσον Ομπάμα απελάθηκε από τους άνδρες των υπηρεσιών μετανάστευσης στο αεροδρόμιο του East Midland, ενώ κατευθυνόταν προς την Ουάσινγκτον για την τελετή ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων από τον ετεροθαλή αδελφό του.
 
Τα βιομετρικά τεστ έδειξαν ότι ο Σάμσον, που είναι διευθυντής σε ένα κατάστημα κινητών τηλεφώνων στην Κένυα, είχε εμπλακεί σε μια σοβαρή υπόθεση πριν από δυο μήνες στην Βρετανία, σύμφωνα με αποσπάσματα ενός άρθρου που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.
 
Σύμφωνα με το άρθρο αυτό ο Σάμσον είχε συλληφθεί στο Μπερκσάιρ, στο νότιο τμήμα της Βρετανίας, για μια πιθανολογούμενη σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας νεαρής Βρετανής, δεν του απαγγέλθηκαν όμως κατηγορίες.
 
Η εφημερίδα «The News of the World» γράφει ακόμη ότι ο Σάμσον πήρε την αμέσως επόμενη πτήση για την Ουάσινγκτον μετά την άρνηση χορήγησης βίζας.
 
Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι δεν χορηγήθηκε βίζα στον Σάμσον. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι άνδρες της υπηρεσίας μετανάστευσης ανακάλυψαν ότι ένα από τα έγγραφα που παρουσίασε με το αίτημα του για τη χορήγηση βίζας ήταν πλαστό, γεγονός που τους ανάγκασε να κάνουν σε βάθος έρευνα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3332&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 12.04.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote