Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Βάλατε άνθρωπο του Εφραίμ»!
«Βάλατε άνθρωπο του Εφραίμ»! Εκτύπωση E-mail
07.04.09

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι ο νέος επικεφαλής της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου στο παρελθόν συνεργαζόταν με τη Μονή Βατοπεδίου και τον όμιλο Πάπιστα

Στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνει και πάλι η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, που γίνεται κυρίως μέσω της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (και δευτερευόντως από άλλες εταιρείες ακινήτων όπως τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, τα Ολυμπιακά Ακίνητα κτλ).

Την ώρα που η υπόθεση Παυλίδη - Μανούση στην ακτοπλοΐα έχει καλύψει στην ειδησεογραφία το προηγηθέν σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η κυβέρνηση φαίνεται με τις επιλογές της να προσπαθεί να επαναφέρει φιλικές προς τον Εφραίμ και τη Μονή διοικήσεις στην ΚΕΔ.

Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με σχετική ερώτησή τους προς τον νέο υπουργό Οικονομίας, Ιω.Παπαθανασίου, τονίζουν ότι ο νέος επικεφαλής της, κ.Κ.Φωτόπουλος, πριν αναλάβει τη νέα του θέση, συνεργαζόταν στενά με τον ηγούμενο Εφραίμ και τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου Όμιλο Πάπιστα, μέσω του ομίλου Civitas στονν οποίο ήταν γενικός διευθυντής.

Κατακραυγή για την επιλογή

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα, την ώρα μάλιστα που το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να πείσει για την διάθεσή του να μην συγκαλύπτει, με την ψηφοφορία «κατά συνείδηση» στην περίπτωση Παυλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία απείχε από την αντίστοιχη ψηφοφορία για τους υπουργούς της που ενεπλάκησαν στο Βατοπέδιο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας που κυβερνητική πλειοψηφία απείχε από εκλογές της Βουλής.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3308&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote