Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πυρά Παπαρήγα κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Πυρά Παπαρήγα κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ Εκτύπωση E-mail
06.04.09

Την καταδίκη του δικομματισμού, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, με παράλληλη ενίσχυση του Κομμουνιστικού κόμματος ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα

μιλώντας τη Δευτέρα σε κομματική εκδήλωση. Με αφορμή τη σεναριολογία για πρόωρες κάλπες, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ χαρακτήρισε καλοδεχούμενες, όποτε κι αν έλθουν, τις εθνικές εκλογές. Για συνειδητή εκστρατεία αντικομουνισμού, με απώτερο στόχο την επιβολή ακόμη χειρότερων μέτρων για τους εργαζόμενους, μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα σε εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης βιομηχανίας του ΚΚΕ.

Η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τη βρώμικη δουλειά την κάνει το κέντρο και η σοσιαλδημοκρατία. Είναι απόψεις - είπε - στις οποίες έχει προσχωρήσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δεν είναι απόψεις ενός μεμονωμένου στελέχους. Είναι άλλο πράγμα, συνέχισε, να διαφωνεί κανείς με το κομμουνιστικό κόμμα, να ασκεί έστω πολεμική κριτική εναντίον του και άλλο να υιοθετεί κανείς τον πρόστυχο, εμετικό αντικομουνισμού.

Αναφερόμενη στις επικείμενες ευρωεκλογές, τόνισε πως το σύνθημα απειθαρχία και ανυπακοή σημαίνει και αυτόματη καταδίκη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, ενώ προσέδωσε στην αναμέτρηση του Ιουνίου ενιαίο περιεχόμενο με αυτό των εθνικών εκλογών. Επανέλαβε πως όσο πιο αδύναμα βγουν τα κόμματα της αστικής τάξης, τόσο από καλύτερες θέσεις θα μπορεί να παλέψει ο λαός. Εμφανίστηκε αδιάφορη για το πότε θα γίνουν οι εθνικές εκλογές, λέγοντας πως στο ΚΚΕ δεν κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε με το πότε θα γίνουν οι εκλογές, οι οποίες είναι καλοδεχούμενες, "ας τις κάνουν και μαζί και χώρια".

Αυτό που έχει σημασία - είπε - είναι να τιμωρηθούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα είναι - κατέληξε - από αυτή την αναμέτρηση να βγει μια ασταθής, αδύναμη κυβέρνηση, κάτι που θα εξυπηρετούσε στο μέγιστο τα λαϊκά συμφέροντα.

ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3298&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote