Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Άλλη μια παρθενιά σε δημοπρασία!
Άλλη μια παρθενιά σε δημοπρασία! Εκτύπωση E-mail
29.03.09

Μια ακόμη νεαρή κοπέλα, από την Ρουμανία, έβγαλε σε δημοπρασία στο διαδίκτυο την παρθενιά της με σκοπό να πληρώσει το πανεπιστήμιο που θα φοιτήσει!

 

 

 

Η 18-χρονη Alina Percea, από την περιοχή Caracal, έβαλε την αγγελία της στο γερμανικό site www.gesext.de που ειδικεύεται στις γνωριμίες και τις ερωτικές δημοπρασίες!
Η νεαρή κοπέλα αναφέρει στην αγγελία της: « Έχω ύψος 1.72, ζυγίζω 49 κιλά, έχω μαύρα μάτια και είμαι από την Ρουμανία. Δεν καπνίζω και έχω πιστοποιητικό παρθενιάς από γυναικολόγο. Θέλω η πρώτη μου φορά να είναι ξεχωριστή και όχι απότομη.
 
Ο νικητής της δημοπρασίας θα μπορεί να περάσει μαζί μου ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο αρκεί να καλύψει τα έξοδα της μεταφοράς και του ξενοδοχείου.»
 
Η δεσποινίς Alina Percea, αποφάσισε να προχωρήσει στην δημοπρασία για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζονται για τις σπουδές της αλλά ελπίζει πως ίσως ο νικητής να γίνει και σύζυγος της!
 
Ελπίζει να συγκεντρώσει περίπου 50.000 ευρώ αλλά μέχρι στιγμής και τρεις ημέρες πριν τελειώσει η δημοπρασία η μεγαλύτερη προσφορά ανέρχεται στο ποσό των 5.000 ευρώ.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3265&Itemid=31

Τελευταία ανανέωση ( 31.03.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων