Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Δεν είναι είδηση»
«Δεν είναι είδηση» Εκτύπωση E-mail
28.03.09

Να ρίξει τους τόνους επιχειρεί η κυβέρνηση, μετά το νέο γύρο διαδοχολογίας που πυροδότησε το γεύμα Γιώργου Σουφλιά-Ντόρας Μπακογιάννη.

«Αλίμονο αν είναι είδηση η συνάντηση δύο στελεχών της κυβέρνησης», σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ερώτηση αν ο πρωθυπουργός από τη Ζάκυνθο θα κάνει κάποια παρέμβαση για να σταματήσει η διαδοχολογία, ο κ. Αντώναρος είπε πως αυτά τα θέματα έχουν εξαντληθεί. «Δεν αντιλαμβάνομαι ποιοι έχουν συμφέρον να διατηρούν, να αναφέρονται συνέχεια σε θέματα που δεν έχουν κανένα απολύτως αντικείμενο», τόνισε.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κληθείς να σχολιάσει «τα γεύματα και τα τεκταινόμενα στη ΝΔ» και ερωτηθείς «αν υπάρχει αντίπαλος που δεν θα ήθελε το ΠΑΣΟΚ να έχει απέναντί του», δήλωσε: «Το μόνο που μας φοβίζει και μας απασχολεί είναι τα προβλήματα της χώρας, τα μεγάλα προβλήματα και εμείς πάνω σ' αυτά δουλεύουμε. Και είναι ειλικρινά λυπηρό για την πολιτική ζωή της χώρας να περιστρέφεται γύρω από γεύματα, παραγεύματα, συναντήσεις και παρασυναντήσεις».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «όλο αυτό είναι μια συζήτηση, η οποία άνοιξε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αντί να ασχολούμαστε με το να λύνουμε τα προβλήματα του πολίτη τώρα, ασχολούμαστε με το τι θα συμβεί μετά τις επόμενες εκλογές και το πόσο είναι ή δεν είναι κουρασμένος ο πρωθυπουργός. Είναι ειλικρινά κρίμα, γιατί τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα απ' αυτή τη συζήτηση που γίνεται σήμερα».

«Η κυβέρνησή μας με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό δίνει καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης, που πλήττει αυτή τη στιγμή ακόμη και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες χώρες. Η συνεννόηση, η συναίνεση και η αλληλεγγύη όλων, ατόμων και θεσμών, είναι το αποφασιστικό όπλο για επιτυχία και αποτελεσματικότητα στον αγώνα αυτό», τόνισε σε ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η κυβέρνηση έχει πάθει ένα είδος αυτισμού. Πρόκειται για τραγική φάρσα. Δεν τον αναγκάζει κανείς τον κ. Καραμανλή να είναι Πρωθυπουργός», σχολίασε στον City99,5 ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Για «κατάντια» της συνολικής εικόνας της κυβέρνησης, μίλησε στον City99,5 ο Στέφανος Μάνος, λέγοντας ότι η οικονομία είναι εκτός ελέγχου, με μία κυβέρνηση που τα έχει χαμένα.

Στο μεταξύ, διέψευσε η Μαριέτα Γιαννάκου ότι θα ηγηθεί του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. Όπως είπε μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών. Δεν τοποθετήθηκε πάντως κατηγορηματικά όταν ρωτήθηκε αν προορίζεται για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3256&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote