Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Επίθεση» στο ΠΑΣΟΚ από την Ντ. Μπακογιάννη
«Επίθεση» στο ΠΑΣΟΚ από την Ντ. Μπακογιάννη Εκτύπωση E-mail
21.03.09

Για αντιπολιτευτικές κορώνες, ισοπέδωση, υπαναχωρήσεις και παλινωδίες, έλλειψη υπευθυνότητας και αξιοπιστίας, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ από τα Γιάννενα

με ομιλία της σε συνεστίαση της τοπικής ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

«Γνωρίζουν ότι ο μόνος λόγος που ζητούν εκλογές ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και οι συνεργάτες του, είναι για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα. Στόχος τους είναι να καλύψουν την ένδεια των προτάσεων τους, να καλύψουν την ανεπάρκειά τους, ακόμη και για την άσκηση αντιπολίτευσης, πόσο μάλλον για τη διακυβέρνηση της χώρας» επισήμανε η κ. Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη στα νέα μέτρα για την οικονομία τόνισε ότι οι έκτακτες περιστάσεις τα απαιτούν και η κυβέρνηση έχει το πολιτικό θάρρος να τα λάβει, χωρίς να βάζει το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος πάνω από το κοινό συμφέρον.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τρομοκρατίας και της λήψης νέων μέτρων για την ασφάλεια, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών πλήττεται από την τυφλή βία κάποιων ελάχιστων μειοψηφιών που θεωρούν ότι μπορούν ατιμώρητα να κλείνουν δρόμους, να καίνε και να ρημάζουν περιουσίες, να βάζουν βόμβες, να προκαλούν τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας και στη διεθνή της εικόνα.
«Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους», είπε η κ. Μπακογιάννη, «χωρίς μισόλογα, χωρίς περιστροφές, χωρίς αστερίσκους. Χωρίς τα στερεότυπα και τα αντανακλαστικά του παρελθόντος, να συζητήσουμε για τους τρόπους που μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες ασφάλειας, ώστε επιτέλους να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που προκαλούν τις καταστροφές. Να εφαρμόσουμε επιτέλους το νόμο που ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια για το πανεπιστημιακό άσυλο. Να προστατεύσουμε την ουσία του πανεπιστημιακού ασύλου. Αφού είναι οι ίδιοι “οι αυτόκλητοι θεματοφυλακές του” είναι εκείνοι που καθημερινά το υπονομεύουν».


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3233&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote